Vedran Peteh
'sve je pusto bez vas'

Bivša predsjednica zahvaljuje na čestitkama s balkona: 'Pozdravljam sve iz svojeg privremenog ureda'

Dok je prošle godine Kolinda Grabar- Kitarović svoj rođendan provela radno, ali vrlo svečano, na svoj 52. rođendan bivša predsjednica javila se iz karantene gdje se s posebnom pažnjom zahvalila svojoj obitelji, a svima poručuje da brinu o sebi i drugima...

"Hvala svima vama u domovini i svijetu koji mi danas šaljete brojne poruke lijepih želja. Duboko ste me dirnuli. I ja svima vama želim svako dobro, ponajprije zdravlje i mir u ova tjeskobna vremena. Brinite o sebi i o drugima. Zasipani vijestima o virusu, nemojmo zaboraviti da drugi problemi nisu nestali. I nemojmo ih zanemarivati, a pogotovo ne ignorirati. Neki su se, na žalost, još i produbili. Nemojmo zaboraviti gladne, umorne, nezaposlene i one koji će to tek biti, bolesne, potrebite, a posebno nemojmo zaboraviti zlostavljane. Nemojmo biti pasivni promatrači, već aktivni građani. Pružimo ruku onima kojima je potrebna. Ne znamo što nosi sutra i zbog toga smo svi tjeskobni. Nitko se od nas ne zavarava - neće biti lako. Ali imajmo vjere. Vjerujmo u sebe, u svoje zajedništvo, kojim smo pobijedili i najveće izazove. Brinimo o roditeljima i starijima, a posebno o djeci. Moramo im osigurati budućnost kakvu zaslužuju.", napisala je uz fotografiju s balkona bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koje je imala potrebu posebno zahvaliti svojoj obitelji.

"S moje strane, jedno veliko: Hvala mama, hvala tata! Hvala Jakovu, djeci i cijeloj obitelji na beskrajnoj potpori. Hvala svima vama, dragi prijatelji, znani i neznani. Sretna sam što vas imam. Pozdravljam vas sve iz svojega privremenog ureda, s balkona mojega doma, uz najljepše želje za bolje sutra, s dubokom vjerom u našu Hrvatsku", zaključila je.

susak, unije 29.04.2019
Kolinda grabar kitarovic dolazak na otoke susak i unije te proslava rodjendana na pucini
foto vedran peteh
Vedran Peteh

"Sve je pusto bez vas", komentirala je pratiteljica i bivšoj predsjednici zaželjela sve najbolje...

Za prošli rođendan Kolinda Grabar-Kitarović je rekla da bi joj najljepši poklon bio demografski rast. Tada je tri dana je posjetila Rab, Lošinj, Susak, Male Srakane, Unije i Cres.

Zagreb, 181019. 
Arena.
Koncert Prljavog kazalista povodom 30 godina od koncerta na trgu.
Na fotografiji: Kolinda Grabar Kitarovic.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek CROPIX

Najveselije je bilo na otoku Susku, gdje je klapa Bunari predsjednicu dočekala pjesmom “Croatio, iz duše te ljubim”, stanovnice su je zaogrnule tradicionalnim šalom jarkih boja, a domaćini u kafiću Malonogometnog kluba iseljenika počastili tortom od krokanta, koju je slavljenica presjekla sabljom. Iako su je upozoravali da zbog specifične teksture i arhitekture torte malo tko je uspije i zarezati, predsjednica ju je prepolovila - jednim potezom.

Ured predsjednice


Pročitajte i:

Ljubavne priče predsjedničkih rivala: Kolinda je Jakova upoznala na Novu godinu, baš kao i Milanović svoju Sanju

Prljavci oduševili sjajnom atmosferom, predsjednica Kolinda s njima partijala u kožnoj jakni i trapericama

Obje dame u crnom: Predsjednica Kolinda u New Yorku se susrela s Donaldom i Melanijom Trump

Linker
12. travanj 2024 02:25