ŽIVOT BEZ REFLEKTORA

Bivša voditeljica Vanja Halilović u Masterchefu otkrila što radi otkad se povukla sa scene

Nekad omiljeno lice s malih ekrana potpuno je nestala "iz etera". Danas radi kao kao direktorica marketinga velike domaće vinarije, a tim je povodom i došla u kulinarski televizijski show.

Kandidati Masterchefa su dobili zadatak da u dva tima pripreme jela koja će servirati pred žirijem u kojem se našla i Vanja Halilović (37).

Jedna od najljepših Hrvatica godinama je bila poznato televizijsko lice nakon čega se povukla iz javnosti, a sad je u poznatoj kulinarskoj emisiji otkrila čime se bavi.

Dok su kandidati showa kuhali na predivnoj lokaciji iznad Zagreba, Vanja je rekla: "Potpuno sam zadovoljna njihovim prvim izborom i s odabirom namirnica i definitivno s uparivanjem vina", komentirala je.

Čitajte i: Vanja Halilović oslobođena svih optužbi na sudu: 'Nalazimo se u teškoj materijalnoj situaciji

Vanja danas radi kao kao direktorica marketinga vinarije Kutjevo. Tim povodom je i došla u emisiju, kako bi provjerila jesu li natjecatelji kombinirali vino s jelima koja pripremaju.

Danas poslovna žena, u djetinjstvu se bavila manekenstvom, a prve je reklame snimila kao djevojčica. Kasnije je radila za Cosmopolitan, a zatim je uslijedila i televizija. Vanja se naposljetku se povukla iz javnosti i zaposlila u marketingu.

Čitajte i: Kad se ugase kamere kreće show: Trojac chefova objavom na društvenim mrežama nasmijao pratitelje

Vanja je trenutno zaručena za biznismena Franu Barbierija (51) koji iz braka sa Sanjom Duggan ima sina Lennona Bennata.

Linker
24. travanj 2024 15:42