Uživaju

Brooklyn i Nicola znaju kako uživati: Mladenci uživaju na produljenom medenom mjesecu

Zbog zgusnutog rasporeda malo su pomaknuli datum odlaska na prvo bračno putovanje, no zato su magični lipanj iskoristili kako bi se prepustili romantičnim trenucima u dvoje.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz sa stilom su započeli svoj bračni život! Tako su ih fotografi napokon ulovili na medenom mjesecu koji provode u St Tropezu.

Podsjetimo, par se vjenčao u raskošnoj svadbi u travnju na imanju Nicoline obitelji, uz njegove ponosne roditelje Davida i Victoriju Beckham i zadivljujuću listu poznatih uzvanika.

Od tada do danas 23-godišnji Brooklyn i 27-godišnja Nicola uživaju po različitim shopping putovanjima, posjećuju markete s farmerskim proizvodima, odlaze na crvene tepihe, izlaze u pubove.

image

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz

THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Zbog tako zgusnutog rasporeda malo su pomaknuli datum odlaska na medeni mjesec, no zato su magični lipanj iskoristili kako bi kao muž i žena konačno otišli na romantično putovanje. Sada su stigli u St Tropez gdje su viđeni u opuštenim šetnjama ulicama i romantičnoj večeri. Istraživali su grad pješice, zagrljeni i nasmijani.

Čitajte i: Beckhamovog sina ne zanima nogomet, već kuhanje: Chefovi ga hvale, a pratitelji na društvenim mrežama ismijavaju

Romantične večeri

Brooklyn s rukom oko svoje supruge, daje joj poljubac, Nicola ga drži za ruku, a vjenčano prstenje sjaji u punom sjaju.

image

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz

THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Par se obukao ležerno, ali elegantno, za tople ljetne noći. Brooklyn u prozračnoj bijeloj košulji i kaki hlačama na očima je imao sunčane naočale. Nicola je pak izgledala neodoljivo u cvjetnoj haljini plavih i zelenih nijansi, haljina do ispod koljena odlično pristaje uz sandale na punu petu. Kosu je povezala maramom, za pojačanu dozu elegancije.

I na prvi pogled vidljivo je da su Peltz-Beckham, kako su se odlučili prezivati nakon vjenčanja, još uvijek (doslovno) u fazi medenog mjeseca. Nakon šetnje ulicama, sjeli su u lokalni restoran, na postavljenu terasu. Na večeri su između zalogaja, također razmjenjivali puse.

Linker
20. travanj 2024 05:46