Dobrodošla!

Chefica Ana Grgić rodila djevojčicu: ‘Stigla je nova nada Esplanadine kuhinje‘

Chefica kuhinje zagrebačkog hotela Esplanade na svijet je donijela djevojčicu Vitu. Ponosni kolege pohvalili su se lijepom viješću na svojoj Facebook stranici, poželjevši djevojčici i njezinoj mami sve najbolje!

Ana Grgić, chefica kuhinje zagrebačkog hotela Esplanade u kojem radi već osam godina, rodila je zdravu djevojčicu i nadjenula joj ime Vita. Njezini ponosni kolege odmah su se pohvalili sretnom viješću na društvenim mrežama.

"Stigla nam je bebica!! Slavimo i veselimo se! Od danas smo bogatiji za jednog novog člana i novu nadu Esplanadine kuhinje. Našoj dragoj chefici Ani Grgić od srca čestitamo na rođenju malene i preslatke Vite. Novopečenoj mami želimo brzi oporavak i prekrasne dane u novoj majčinskoj ulozi", stoji na službenom Facebook profilu hotela.

Kako je otkrila u kolovozu u intervjuu za magazin Gloria, s partnerom, ugostiteljem Marijanom Tomićem, planira stati i pred oltar, ali tek kad prođe koronakriza. Vjenčanje će vjerojatno kombinirati s krštenjem djevojčice.

image
S partnerom Marijanom Tomićem.
NEJA MARKICEVIC/CROPIX

"Dugo smo priželjkivali dijete, tako da je naša radost zbog bebe koja stiže početkom prosinca ogromna. Osjećam se sjajno i nisam zahtjevna trudnica, naprotiv, kao da sam se prestala opterećivati. I dalje radim, a kad procijenim da više ne mogu, zamijenit će me moj vrijedni tim", rekla je tada Ana koja je tijekom trudnoće sebi osmislila poseban trudnički meni - jela je uglavnom variva, voće i pila puno vode.

Prije nego je postala chefica kuhinje u hotelu Esplanade, Ana je brusila kulinarske vještine kod poznatih chefova, Yvesa Mattagnea, u restoranu Sea Grill u Bruxellesu, te kod Christiana Lohsea u poznatom berlinskom Fisher's Fritzu. Svoje znanje razvijala je i na kulinarskoj akademiji Rezidor Hotel Group. Uz rad u Esplanadi, Ana osmišljava koncepte za restoran Zinfandel's s Oleander terasom, za francuski Le Bistro, za Sobno posluživanje, kao i Esplanade bar te Esplanade catering.

Linker
19. travanj 2024 13:22