Danijela Dvornik
Proradile emocije

Danijela otkrila kakav je Dino zapravo bio: U emotivnoj objavi nije skrivala ni svađe

Udovica kralja funka vrijeme u samoizolaciji krati pregledavanjem starih fotografija pa je jednu odlučila podijeliti s fanovima na društvenim mrežama jer za nju ima poseban značaj.

Danijela Dvornik je na svom Instagram profilu podijelila staru fotografiju s pokojnim suprugom, kraljem funka Dinom Dvornikom i prisjetila se trenutka iz njihovog života kada joj je napisao pjesmu nakon jedne njihove svađe.

"Ono kad se gadno posvađate i dobiješ pjesmu", napisala je Danijela ispod crno-bijele fotografije na kojoj joj Dino želi dati poljubac, no ona je vidljivo nezainteresirana. Pjesma koju joj je Dino tada napisao je "Ljubav osjećam", a Danijela je odjavu nadopunila stihovima i stavila hashtag "nitko kao on".

"Da, stvarno je bio najbolji", "Predivno", "Vas dvoje ste mi sinonim za ljubav", bili su samo neki od mnoštva komentara na emotivnu objavu.

Jedan pratitelj čak se zapitao kako bi Dino da je živ reagirao na cijelu situaciju s koronavirusom, na što mu je Danijela odgovorila: "Mislim da bi se posvetio igranju Play stationa, a možda bi radio i nove pjesme. U svakom slučaju, popi**io bi", našalila se.

zagreb 141205
Poznati hrvatski pjevac Dino Dvornik preminuo je u Zagrebu u 45 godini pod jo¹ nepoznatim okolnostima. Dino Dvornik je poznati hrvatski pjevac i sin poznatog hrvatskog glumca Borisa Dvornika. Dino,  Danijela i Ella.
Foto: Damjan Tadic / Cropix
Damjan Tadić / Hanza Media
Danijela, Dino i njihova kći Ella dok je bila još tinejdžerica.

Danijela, kao i svi, vrijeme provodi kod kuće, što joj, kako je otkrila na Instagramu, vrlo teško pada.

"Ne tako davno, jutro bi mi započinjalo uz kavu s razmišljanjem što moram danas napraviti, koje su mi obaveze, koliko narudžbi imam za pripremiti. Sad pijem kavu i tupo blejim u neku točku razmišljajući kad će ovo s*anje proći. Želim da prođe što prije. Da se život vrati u normalno stanje. Dva tjedna sam doslovno u izolaciji, a već mi se čini da živim "beskrajan dan". Nekima ova izolacija čini dobro, jer kažu da je dobro vrijeme za proučiti sebe, za duboke životne promjene, za svojevrsni "reset" života. Ali meni to ne treba, ja sam to već uradila prije svega ovoga. Naravno, uvijek ima nečeg novog za naučiti u životu. Trenutno sam okupirana unučicama, ali kad osjetim trenutak vratit ću se u svoju izolaciju i završiti neke ideje", poručila je.

Čitajte i:

Linker
23. travanj 2024 14:58