ADRENALINSKA VOŽNJA

Dobitna kombinacija u Parizu! Brad Pitt u zanimljivom odijelu uživao s ekipom

Američki superstar Brad Pitt u grad svjetlosti je stigao na promociju holivudske akcijske komedije ‘Bullet Train‘ koji u hrvatska kina stiže početkom kolovoza.

Japanski putnički vlakovi ‘shinkansen‘ dostižu maksimalnu brzinu veću od tristo kilometara na sat i vožnja u njima predstavlja jedinstveno adrenalinsko iskustvo. Kako jure poput metka u engleskom govornom području zovu ih ‘bullet train‘, a sada u kina stiže film istog naziva.

image

Brad Pitt je u Pariz stigao iz Rima

NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK

Snimljen je prema istoimenom hit romanu Kotaro Isake, a glavne uloge u njemu igraju holivudski velikani Brad Pitt i Sandra Bullock. Europska promocija akcijske komedije o Ladybugu, nesretnom plaćenom ubojici koji je svoj posao poželio obavljati na mirniji način nakon što su mu neke misije pošle po zlu, održana je u Parizu. Filmska ekipa predvođena Bradom Pittom okupila se na obali rijeke Seine s najvećom pariškom znamenitosti, Eiffelovim tornjem, u pozadini.

image

Brad Pitt pozirao je ispred Eiffelovog tornja

NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK

Redatelj filma David Leitcha bivši je kaskader, a Brada Pitta je upoznao na snimanju ‘Kluba boraca‘. Prije osam godina posvetio se režiji i u međuvremenu postao jedan od najtraženijih akcijskih redatelja.

Kompletna radnja filma odigrava se u vlaku među čijim putnicima je i pet plaćenih ubojica čije su misije međusobno povezane, a da oni toga nisu - svjesni.

image

Ekipa filma Bullet Train: Brad Pitt, Joey King, Brian Tyree Henry, Aaron Taylor-Johnson, David Leitch i Kelly McCormick

NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK

Brad Pitt i Sandra Bullock pokazali su se dobitnom kombinacijom u ‘Izgubljenom gradu‘, a film ‘Brzina metka‘ u naša kina stiže početkom kolovoza.

Linker
20. travanj 2024 04:54