MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
dosta joj je

‘Dosadilo mi je biti Majka Tereza‘: Slavna pjevačica u novoj se objavi obračunala s obitelji i onima koji su je iskorištavali

Britney Spears se na Instagramu sve više obraća onima koji su je najviše iznevjerili i podsjeća svoju obitelj koliko su je duboko povrijedili.

Britney Spears se na Instagramu sve više obraća onima koji su je najviše iznevjerili i podsjeća svoju obitelj koliko su je duboko povrijedili.

Kraćim tekstom, koji je ilustrirala fotografijom svog starog pisaćeg stroja uz stručak crvenih ruža, Britney Spears (39) je na Instagramu još jednom progovorila o svojim duševnim patnjama zbog nametnutog joj skrbništva, tijekom kojeg je teškom mukom pokušavala organizirati susrete s dragim joj ljudima, a oni bi je ili izbjegavali ili brzo odlazili.

"To je ponižavajuće, kao da svaka osoba kojoj sam se ikad otvorila odmah kaže da mora ići dva tjedna na put. OK, shvaćam... dostupni su mi samo kada to njima odgovara; sada ja više nisam dostupna nikome od njih. Ne smeta mi biti sama. Zapravo mi je dosadilo biti ovakva razumna Majka Tereza. Ako si prema meni grub, onda sam s tobom gotova", poručila je Britney.

Obratila se Britney u tom tekstu izravno i svojoj obitelji:

"Povrijedili su me dublje nego što mogu zamisliti. Znam da se skrbništvu bliži kraj, ali još uvijek tražim pravdu. Visoka sam samo 162 centimetra, a cijeli sam život glumila veću osobu. Znate li koliko je to teško?", rekla je pjevačica.

Čitajte i: Britney Spears još uvijek ne može vjerovati da je slobodna: ‘Plakala sam sinoć dva sata, najbolji ste‘

Saga o skrbništvu Britney Spears ulazi u završnu fazu: 12. studenoga će se na ključnom sudskom ročištu odlučivati može li napokon potpuno slobodno živjeti i raspolagati svojom imovinom.

Veliku je pobjedu izborila potkraj rujna kad je njezin otac Jamie Spears (69) maknut s funkcije skrbnika, što ga je prilično razočaralo. Kako je priopćio, bezuvjetno je volio svoju kćer i 13 godina pokušavao štititi njezine interese, i kao skrbnik i kao otac. Britney, naravno, o tome ima svoje mišljenje.

Uz napaćenu pop-zvijezdu svrstala se i neprofitna udruga za zaštitu mentalnog zdravlja ”This is My Brave’s”. Prošlog tjedna odbili su donaciju Jamie Lynn Spears, devet godina mlađe sestre Britney Spears.

image
Jamie Lynn Spears
DEBBY WONG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Jamie Lynn napisala je memoarsku knjigu ”Things I Should Have Said”, koja uskoro izlazi, a dio zarade od prodaje htjela je donirati spomenutoj udruzi i neugodno se iznenadila kad su je javno odbili objavom na Instagramu.

Čitajte i: Nakon 13 godina konačno je dočekala! Britney briznula u plač kad je čula da joj otac više nije zakonski skrbnik

Premda tu odbijenicu nisu obrazložili, spekulira se da su to učinili pod grubim pritiskom i prijetnjama gnjevnih fanova Britney Spears, koji smatraju da Jamie Lynn nije dovoljno podržavala svoju u skrbništvo zatočenu sestru.

Linker
02. svibanj 2024 05:37