Nevjerojatan rezultat

Ecija Ojdanić briljirala u utrci i iznenadila samu sebe: ‘Što starija, to bolja‘

Glumica se pohvalila kako je otrčala svoj posljednji polumaraton te oduševila pratitelje vrhunskom formom u kojoj se nalazi.

Eciju Ojdanić poznajemo kao odličnu glumicu, a dok ne obavlja poslovne obaveze, mir pronalazi u trčanju. Ovim se oblikom rekreacije počela baviti prije sedam godina, nakon čega su uslijedili odlični trkački rezultati, a sada je otrčala još jedan polumaraton.

Četrdesetsedmogodišnja je glumica putem Instagram profila podijelila svoj uspjeh, odnosno rezultat koji je postigla trčeći na posljednjem polumaratonu.

"Jučer meni mama kaže, kad sam joj obznanila da trčim danas polumaraton: 'Ajde, više, ostavi se tog trčanja. Ako baš moraš, trči malo po tom parku!' Mama, ti znaš da si odgojila svojeglavu ćer, koja te baš neće u svemu poslušati. Još jedan PB, tj, najbolji osobni rezultat. 1:43. Četiri min bolji osobni rezultat na polumaratonu. I još osma u kategoriji!", istaknula je glumica.

Ecija je istaknula i kako je za njezin dobar rezultat zaslužna dobra priprema njezinoga kluba, ali i dobra energija ekipe s kojom trči.

Čitajte i: Emotivan ulazak u cilj glumice Ecije Ojdanić: ‘Prije šest godina ovo je bila moja prva utrka, moj ulazak u svijet ‘luđaka‘

"E, da mi je tri mjeseca u životu da mi je trčanje prioritet pred životom, gdje bi mi bio kraj? A možda i jest ovo slast, kad je ovaj uspjeh zapravo ukradeni uspjeh između mora obveza. Eto ga, i službeni rezultati. Osma u kategoriji Žene 45 na državnom prvenstvu Hrvatske u polumaratonu", dodala je ponosna Ecija te istaknula: "Što starija, to bolja."

Linker
25. travanj 2024 10:07