Andreja Damnjanovic
NOVA GLORIA DONOSI:

Ekskluzivna ispovijest - Neven Ciganović: Moja borba s (pre)potencijom

Zagrebački stilist za novi broj magazina Gloria ekskluzivno otkriva kako mu se život u posljednja dva i pol mjeseca zbog trajne i bolne erekcije, kojoj ni liječnici ne znaju uzrok, pretvorio u - pakao.

Znao sam da ću jednog dana biti svjetski poznat, no nije mi bilo ni na kraj pameti da će mi slavu donijeti moj Hardy - govori zagrebački stilist Neven Ciganović (47), koji je taj nadimak dao svom spolovilu - iz očaja. Zagrebački stilist, poznat po brojnim estetskim zahvatima na licu, već dva i pol mjeseca pati od prijapizma - trajne i bolne erekcije bez seksualnog uzbuđenja. Zbog te rijetke dijagnoze digla mu se i popularnost pa su o njegovim mukama pisali brojni svjetski mediji, a kontaktirale su ga i TV postaje iz Velike Brita­­nije, SAD-a, Južne Amerike, Turske… Da može putovati, rado bi im dao intervju, no još se oporavlja od triju operacija kojima je pokušao riješiti taj zdravstveni problem.

Osjeća li seksualno uzbuđenje, kakvu odjeću mora nositi zbog svog zdravstvenog stanja, kako teče oporavak od posljednje operacije te koliko je puta "pod nož" otišao zbog estetskih razloga pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 19. listopada.

Linker
16. travanj 2024 20:47