Mirko Savović / Gloria
nova gloria donosi

Ekskluzivno! Jelena Perčin i Momčilo Otašević: Prvo bračno iznenađenje

Zagrebačka glumica otkriva što je sve učinio njezin odabranik, devet godina mlađi crnogorski glumac, da joj dan kad su u kotorskom kazalištu rekli ‘da’ ostane nezaboravan, i kako na novi život u troje - a uskoro i u četvero - gleda njezina kći Lota

Crnogorski glumac Momčilo Otašević (28) i zagrebačka glumica Jelena Perčin (37) u pravom su smislu riječi uplovili u bračnu luku. Nakon dirljivog vjenčanja na pozornici kotorskog kazališta, romantični Momo unajmio je jedrilicu i držeći kormilo sigurnom rukom punim je jedrima s Jelenom doplovio do Dobrote, starog kapetanskog mjesta u bokokotorskom zaljevu, gdje su priredili ručak za najužu obitelj. Jelo se, pilo, pjevalo i plesalo do kasne večeri, a slavlje je pratio vatromet koji je u sumrak obasjao cijeli zaljev.

Ekskluzivno za magazin Gloria, Jelena je ispričala sve o detaljima vjenčanja, je li postala gospođa Otašević, kako je kći Lota reagirala na vijest da se mama udaje, gdje će živjeti, ali i kako se nosi s devet godina razlike u godinama.

Novi broj Glorije daruje vam kupone s popustima do 40% na kozmetičke proizvode.

Linker
17. travanj 2024 19:55