Instagram
tajna veza

Ella Dvornik prepoznala simboliku: Njezina Lumi na poseban je način povezana s preminulim djedom

S posebnom nježnošću Ella Dvornik slavi današnji dan koji joj je važan. Najprije zbog rođendana oca Dine Dvornika, ali i zbog toga što je njezina kćerkica napunila pola godine...

Glazbeni genije i kralj funka Dino Dvornik preminuo je prije 12 godina, a blogerica Ella Dvornik odlučila je slaviti njegov rođendan na poseban način. Povezala je svoje dvije ljubavi: prisjetila se očevog rođendana, ali i da njezina Lumi upravo na današnji dan puni šest mjeseci. Uz fotografiju s tatom Dinom, Ella Dvornik objavila i fotografiju malene Lumi Wren.

"Danas je Lumi točno šest mjeseci, a mom tati bi bio 56. rođendan", napisala je Ella.

facebook
Ella je posebno sretna zbog ovog datuma...

Kao tinejdžeica Ella je posebno emotivno pismo napisala ocu netom nakon njegove smrti.

"Dragi tata, žao mi je što se dogodilo to baš sada, ali na neki način mi je i drago što si otišao, daleko si nadišao ovu zemlju u kojoj živimo. Ovdje nije bilo ništa za tebe. Cijeli život su mi ljudi govorili da sam narkomanka, da se drogiram i gdje god da odem, govore mi da sam ušlagirana, ali ja nikad nisam tebe krivila. Uvijek sam ti se divila, tata, jer si bio iskren, a i kad si lagao, nitko ti nije vjerovao, ali bi ti popustili jer si se trudio izvući.

Svi su jako tužni, meni još nije ni došlo do glave da te nema i da me više nećeš staviti na kuhinjski stol i zaprijetiti mi da ćeš napraviti njoke od mene.

Žao mi je samo što se nismo uspjeli upoznati dovoljno. Nikad nisam s tobom mogla puno pričati o stvarima koje su me mučile, ali na neki način mi je i to bilo u redu jer se nisam osjećala kao da ćeš me osuđivati.", stoji u pismu koje je tada objavila na svom Facebook profilu.

Ellino tijelo krase dvije tetovaže koje je posvetila svom tati. "Puno vas voli i poštuje vaš smušeni muž i otac Dino Dvornik", riječi su koje je istetovirala na nadlaktici, a koje je on napisao na razglednici iz Švicarske. Tu je i crtež koji je volio, a Ella ga je istetovirala na leđima.

Na poseban način rođendana svog supruga prisjetila se i Danijela Dvornik.

"Danas bi imao 56 godina. Bio bi to jedan zgodan 'dida', dječjeg pogleda s pokojom sijedom u njegovoj svilenkastoj kosi", napisala je na svom Instagram profilu...

Čitajte i:

Danijela Dvornik o tretmanu 'smrzavanja sala': 'Lako sam pristala, zadovoljna sam'

Karantena na Braču joj ne smeta! Danijela Dvornik na voljenom otoku uživa, ne biste vjerovali u čemu

Ella i Charles prevarili sve! Drugo dijete dobili su još prošli tjedan, a ime koje su mu nadjenuli nitko nije očekivao

Linker
10. travanj 2024 02:16