Progovorio je

Ewan McGregor o razvodu 25-godišnjeg braka zbog 14 godina mlađe glumice: ‘To je bomba u obitelji‘

Odluka zvijezde franšize ‘Ratovi zvijezda‘ da napusti obitelj zbog kolegice Mary Elizabeth Winstead umalo je uništila njegovu obitelj, a posebno mu zamjera kler Clara s kojom pokušava popraviti odnos

Oduvijek škrt na riječima, škotski glumac Ewan McGregor nedavno se ipak osvrnuo na temu o kojoj nije pričao: svoj razvod od Eve Mavrakis, dizajnerice vizualnog identiteta televizijskih i filmskih produkcija i majke njegovo četvero djece. Finaliziran je prije dvije godine, a razlog zbog kojeg ju je napustio poslije 25 godina braka, bila je 14 godina mlađa Mary Elizabeth Winstead, kolegica sa seta treće sezone serije "Fargo".

Zvijezda franšize "Ratovi zvijezda" u kojoj se prvi put pojavio prije 17 godina, nedavno je britanskim medijima izjavio:" Razvod u obitelji je bomba koja se događa u svačijem životu". I to je puno budući da bi sve dosad jednostavno prešutio neugodno pitanje kad bi mu ga postavili.

Kad je rekao "bomba", to je zapravo eufemizam s obzirom na to da činjenicu se njegova obitelj još uvijek oporavlja od njegove odluke da ih 2017. napusti zbog druge žene.

image

Ewan McGregor

PROFIMEDIA

Baš lijepa priča

Bivša supruga kojoj mjesečno isplaćuje 40.000 funta i dijeli tantijeme od filmova, nastoji damski okrenuti novi list, ali njihova djeca još mu zamjeraju, piše Daily Mail.

Najglasnija je bila najstarija kćer, 26-godišnja Clara: njegovu odabranicu Mary Elizabeth Winstead javno je prozvala "smećem" dok je oca počastila još manje pristojnom riječi. Od tada do danas strasti su se smirile, glumac čiji je lik u "Ratovima Zvijezda" dobio vlastitu mini seriju Obi-Wan Kenobi (dakako, tumači naslovnu ulogu), pokušava izgraditi mostove koje je porušio.

Čitajte i: Njegov brak nije Pakleni šund! Nevjerojatna ljubavna priča holivudske zvijezde

Naime, prošle godine je s novom partnericom dobio sina Laurieja i vjerojatno želi da ga upoznaju njegova djeca iz bivšeg braka. To je vjerojatno razlog zbog kojeg je pristao glumiti u filmu svoje najstarije kćeri "You Sing Loud, I Sing Louder" čiji je scenarij napisala. Priča je o ocu koji vodi kćer na rehabilitaciju i temelji se na Clarinom iskustvu: ovisnosti o lijekovima na recept.

"U početku sam bio nervozan, nisam znao što očekivati. Sjeo sam da ga pročitam i bio sam oduševljen. Baš lijepa priča o nama", zaključio je.

Linker
16. travanj 2024 20:50