TOP RADIO

Filip Riđički, Barbara Kolar i Tamara Loos voditelji su novog radija koji je zauzeo frekvenciju bivše Stojedinice

Nove voditelje dan uoči lansiranja u emisiji RTL Direkt najavio je poduzetnik i vlasnik radija, Ivan Jurić Kaćunić. Tamara i Filip vode jutarnji program, a Barbarina ‘šihta‘ dolazi nakon njih.

Na frekvenciji kultnog radija 101 u srijedu ujutro čuli su se neki novi-stari glasovi, ali i nova mjuza, a riječ je o početku emitiranja Top radija. Voditeljski duo, glumac Filip Riđički i bivša voditeljica Antene Zagreb Tamara Loos, otvorili su jutarnju šihtu i o tome se pohvalili na svojim Instagram profilima.

"Cijeli život radim s divnim ljudima, ali Tamara to definitivno nije. Užasna je, grozna, fenomenalna. Volim ju", našalio se Riđički na Instagramu podijelivši zajedničku fotografiju, a isto je napravila i Tamara. Njih dvoje vodit će program od šest do devet ujutro, a nakon njih u eter dolazi voditeljica Barbara Kolar, koja je također godinama radila na prvom formatiranom radiju u Hrvatskoj, na Anteni. O novom poslovnom pothvatu, također se pohvalila na društvenim mrežama. Podijelila je fotografiju na kojoj pozira s glazbenikom Vinkom Ćemerašem, kolegom i voditeljom Ivanom Vukušićem, glazbenikom i Huljićevim sinom Ivanom te autorom i producentom Srđanom Sekulovićem Skansijem.

"Jer svako toliko treba dokazati da starog psa možeš naučiti nove trikove", napisala je Barbara, a mnogi su joj na Top radiju zaželjeli sreću. Pod krilaticom "mjuza koju briješ", novi radio će s već dobro nam znanim voditeljima na tržištu probati pružiti drugačiji radijski sadržaj nego onaj na koji smo navikli. Barem je tako najavio njegov vlasnik.

Poduzetnik Ivan Jurić Kaćunić, inače vlasnik Radio Dalmacija, Radio Entera i sada TOP Radija, za RTL Direkt objasnio je o kakvom se projektu radi i je li ponovno riječ o "formatiranom radiju na kojem se pušta 200 istih pjesama".

Čitajte i: Barbara Kolar otkrila: 'Prošle godine imala sam težak životni period, ali danas se osjećam odlično'

"Naravno da se o radiju govori na jedan pojednostavljeni način. Formatiranje radija je jedan zahtjevan i složen proces koji između ostaloga znači i istraživanje tržišta i onda po rezultatima toga tržišta treba postaviti neki format. Ono što želim reći je da će Top Radio biti potpuno jedna nova verzija radijskog programa, radijske industrije", najavio je dan uoči lansiranja. Govorio je i o radijskim zvijezdama koje će "nositi" program.

image
Ivan Jurić Kaćunić
BRUNO KONJEVIC/CROPIX

"To su slobodni ljudi, freelanceri s kojima smo razgovarali. Oni su slobodno donosili odluke. Moramo uzeti u obzir da se radi o frekvenciji 101 i da je to treća po snazi i utjecaju jer postoje još dvije nacionalne radijske postaje. Postoje takvi ljudi koji su mahom iskusni profesionalci i imaju nekakav svoj poseban interes", rekao je.

Čitajte i: Nikad otvorenije progovorio o privatnim borbama: 'Poklekneš, tražiš spas u drugima, u bezveznim spojevima'

Linker
17. travanj 2024 08:05