Obiteljski život

George Clooney otkrio novi hobi tijekom pandemije: ‘Nadrapao bih od Amal da ovo učinim‘

Kako se sam šiša već 25 godina, poznati glumac želio je pokazati svoju vještinu na svojoj djeci, no to njegovu suprugu prilično uznemirava. Ipak, Clooneyju nisu mrski ni kućanski poslovi u kojima je postao pravi majstor.

George Clooney, američki glumac i "vječni neženja", kako su ga nazivali dok se nije konačno skrasio, za novi broj časopisa W Magazine otkrio je detalje iz privatnog života sa suprugom Amal Clooney i njihovo dvoje djece. Tijekom pandemije i lockdowna Clooney je, baš kao i puno drugih roditelja, otkrio vještine koje nije niti znao da posjeduje.

"Reći ću vam nešto o svojim novim hobijima. Operem dvije, tri mašine veša dnevno, a posuđe perem po cijele dane jer su nam djeca pravi mali šlampavci", otkrio je šaljiv otac trogodišnjih blizanaca, Elle i Alexandra.

image
Amal Clooney sa blizancima Alexandeom i Ellom.
SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Unatoč bogatstvu, George Clooney se ne razbacuje, a novi detalj ej hit: Je li škrt ili štedljiv?

"A djecu s vremena na vrijeme morate i okupati... Čak sam ošišao sina, no to je ispalo vrlo loše. I sebe sam šišam, moja je kosa poput slame. Ipak, njemu će kosa brzo narasti. No, nisam se usudio ošišati kćer jer bih upao u gadne nevolje. Naime, supruga mi je rekla da će me ubiti ako dirnem kćerinu prekrasnu dugu kosu", dodao je glumac koji sebe šiša posebnom napravom.

Majstor od frizure postao je zahvaljujući aparatu iz osamdesetih, zvanom Flowbee - "križanac" usisavača i mašinice za šišanje. Clooney je tu informaciju podijelio u showu Jimmyja Kimmela koji je u emisiju dovukao dvije naprave i zamolio Georga da pokaže svoju vještinu.

Ključ sretnog braka je - trud

Inače, 59-godišnji glumac nikako nije želio stati pred oltar nakon što se 1993. razveo od Talie Balsam. Ipak, osvojila ga je 42-godišnja odvjetnica za ljudska prava porijeklom iz Libanona. Prošlog mjeseca Clooney je potpuno iskreno otkrio kako održava strast u odnosu i nakon sedam godina braka.

image
Amal i George su u braku već sedam godina.
JIM SMEAL/BEIMAGES/BEIMAGES/PROFIMEDIA

"Čak i u lockdownu, napisat ću pismo i ubaciti ga na njezin radni stol ili će ona napisati pismo i ostaviti mi ga pod jastukom. Ja još uvijek jako vjerujem u pisma", otkrio je George u intervjuu za AARP Magazin.

Čitajte i: Od okorjelog neženje, do nepopravljivog romantičara: George Clooney otkrio kako i dalje zavodi ženu, unatoč pandemiji

"Imam pisma koja je pisao Paul Newman, Walter Cronkite, Gregory Peck. Uokvirio sam ih i objesio po kući. Ako bi nešto bila poruka preko mobitela, bio bi mi drugačiji osjećaj. Možda je to generacijska stvar, možda to neće biti tako za 20 godina, ali ja cijenim to da je netko sjeo i napisao to rukom", objasnio je glumac.

Linker
13. travanj 2024 21:06