Gwyneth Paltrow
 Netflix / BEEM / Beem / Profimedia
Godine su joj samo broj

Gwyneth Paltrow proslavila svoj dan pozirajući potpuno gola: Njezina kći doživjela je šok!

Otkako je napustila glumu, Gwyneth Paltrow postala je hrabrija i samosvjesnija žena koja se ne srami svog tijela i to često pokazuje, kako kroz svoj brend Goop, tako i putem objava na društvenim mrežama. Najnovija fotka oduševila je brojne njezine kolegice, kolege i obožavatelje, ali i zgrozila najvažniju osobu u njezinom životu.

Bivša glumica, a sada poduzetnica Gwyneth Paltrow koja stoji iza brenda Goop, svako malo iznenađuje svojim nesvakidašnjim potezima i ne preže od progovaranja o ženskoj ljepoti, snazi i spolnosti. Nakon neobične svijeće koja "miriše kao njezina vagina", Gwyneth je 48. rođendan proslavila potpuno gola i time pokazala kako su za nju godine samo broj.

Naime, na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju na kojoj stoji ispod drveta kao od majke rođena te rukama i nogom prekriva strateške dijelove tijela.

"Ne nosim ništa osim mog posebnog rođendanskog odijela. Hvala svima na čestitkama i hvala Goopu na fenomenalnom maslacu za tijelo zbog kojeg se još uvijek osjećam seksi", napisala je Gwyneth ispod fotografije koju je snimio njezin zaručnik Brad Falchuk.

Njezina kći doživjela šok

Ovaj hrabar potez oduševio je njezine obožavatelje, prijatelje i kolegice poput Naomi Campbell, Charlize Theron i Demi Moore koje su joj poručile da izgleda apsolutno fantastično. No, golotinja bivše glumice nije se svidjela njezinoj 16-godišnjoj kćeri Apple koju ima iz braka s bivšim suprugom Chrisom Martinom.

Samo nekoliko sekundi nego je Gwyneth objavila fotografiju, Apple joj je ostavila komentar "MAMA" kojim je izrazila svoje negodovanje zbog maminog poteza. No, čini se da ćemo od Gwyneth doživjeti još štošta jer što je starija i samosvjesnija, to se sve manje srami svog tijela i konačno ga je prihvatila takvog kako jest.

Osoblje je moralo pomirisati njezinu vaginu

Nedavno je otkriveno kako je bivša glumica tijekom kreiranja legendarne "This smells like my vagina" svijeće naredila svom osoblju da zaista pomiriše njezinu vaginu, što njima nije predstavljalo ikakav problem.

Goop
'Svijeća s mirisom vagine' nema u sebi esenciju vagine već note bergamota, cedra, geranija, damaščanske ruže i sjemena ambrete.

"Goop timu je ovaj zadatak bio kao i svaki drugi. Ona je ultimativna esencija brenda, što znači da svaki proizvod mora odisati njezinom autentičnošću", objasnio je kreativni direktor Goopa, Shaun Kearney. Naravno, ova svijeća ne sadrži esencije glumičine vagine već note geranija, bergamota, cedra, damaščanske ruže i sjeme ambrete.

Čitajte i:

Prava sretnica: Kći Gwyneth Paltrow od mame će dobiti nešto o čemu Gwyneth 'vršnjakinje mogu samo sanjati

Mnogi se srame priznati, ali ne i ona: Gwyneth ne zazire od injekcija, evo što koristi umjesto botoxa

Gwyneth otkrila: 'Bila je starija i cool cura koja me naučila tajnama davanja dobrog oralnog seksa'

Nije sve kako je pričala: Osebujna Gwyneth tjerala je osoblje da miriše njezino međunožje

Linker
19. travanj 2024 13:51