Muke u šminkeraju

Hilary Duff zbog uloge morala proći pregled svojih 20 tetovaža: Nepristojne su prekrili vizažisti

Malo srce na njenom zapešću ipak je ostalo, a kako njezina kolegica Kim Cattrall tumači istu ulogu u zrelijoj dobi, na setu joj svaki dan crtaju isti ukras na ruci.

Na prvi pogled, američkoj glumici Hilary Duff (34) pala je sjekira u med kad je dobila glavnu žensku ulogu u serijalu "Kako sam upoznala vašeg oca" čije je prikazivanje počelo u siječnju. Pritom nitko nije pomislio na neugodnost koju je zbog nje mora trpjeti na setu. Stvar je u tome da glumica koja slovi za holivudsku slatkicu, ima preko 20 tetovaža. Među njima ima i ne baš čednih, što se ne uklapa u taj imidž. Impresivnu kolekciju prikupljala je preko deset godina, no sad tetovaže mora skrivati zbog uloge Sophie u spin-offu i nastavku sitcoma "Kako sam upoznao vašu majku", piše Us Weekly. Problem je što je najupečatljivije tetovaže dala ucrtati po rukama.

image
SMASH+TESS/PLANET, PROFIMEDIA

Čitajte i:Stiže poslastica! ‘Kako sam upoznala vašeg oca‘ smještena je u 2021., pratit će djevojku Sophie u potrazi za ljubavlju

Kako na platformi Hulu, u čijem projektu glumi, ništa ne prepuštaju slučaju, Hilary Duff morala je proći inspekciju: tetovaže vidljive kameri pregledane su i ocijenjene jesu li podobne za ciljanu publiku. Kako serija promiče obiteljske vrijednosti, sočni ukrasi nisu poželjni. Poslije inspekcije, na red su došli vizažisti. Prikrivanje tetovaža zadalo im je mnogo muke, posebno šefici odjela, Katie Middleton, prezimenjakinji i gotovo pa imenjakinji buduće britanske kraljice.

Čitajte i: Glumica ima novi život i drugo dijete, a na plac nedjeljom ide s bivšim suprugom

- Zbilja ih je puno! Nasmijali bismo se kad bi dobili mig da joj prekrijemo još jednu – otkrila je dodavši da koriste raspršivač za šminku, točnije, za boje namijenjene body artu jer mogu izdržati snimanje pod reflektorima. Jedna glumičina tetovaža ipak je "preživjela": producenti su odobrili malo srce na njenom zglobu. No, sad ga ima i Kim Cattrall (65), odbjegla zvijezda franšize "Sex i grad". Britanska glumica, naime, tumači lik Sophie u zreloj dobi pa joj svaki put kad snima moraju naslikati isti detalj na zglobu. Prihvatila je to kao dio posla i temu za zafrkanciju kad se s kolegicom u istoj ulozi, prepusti vještini vizažista.

image
INFPHOTO.COM/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA
Linker
20. travanj 2024 07:20