Zvijezde ‘na stolu‘

I Amy priznala operaciju: ‘Ako ste se pitali zašto izgledam drugačije, to je zbog toga‘

Slavna komičarka podvrgnula se liposukciji, a svoje iskustvo podijelila je u podcastu Chelseae Handler.

Slavna glumica i zvijezda mnogih komedija, Amy Schumer progovorila je o odluci da se podvrgne jednom od najčešćih zahvata u estetskoj kirurgiji, trajnom odstranjivanju nakupina masnog tkiva - liposukciji.

"Bila sam na liposukciji. Nikada nisam mislila da ću tako nešto napraviti. Kad bih čula za liposukciju pomislila bih koliko je to ludo i da tako nešto nikad neću napraviti", ispričala je komičarka u podcastu Chelseae Handler.

Čitajte i: Zbog endometrioze ostala je bez maternice i slijepog crijeva, a sad je progovorila i o svojim estetskim zahvatima

Ipak, za vrijeme rizične trudnoće sa sinom Geneom i nakon carskog reza, 40-godišnja glumica je počela razmišljati o liposukciji. A onda, nakon što su joj uklonili maternicu i slijepo crijevo kako bi zaustavili bolove od endometrioze, glumica se i konačno odlučila na zahvat.

"Dobro sam se oporavljala i pitala sam se da li da obavim i liposukciju? Na kraju sam se podvrgnula zahvatu i osjećam se odlično", ispričala je glumica koja je sasvim iskreno govorila o svom iskustvu.

image

Glumica već neko vrijeme pokušava ponovno zatrudniti

ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Nakon što joj je dijagnosticirana ozbiljna bolest, hitno morala izvaditi čak dva organa

"Samo sam to htjela reći. Ako me netko vidi na fotografijama i pomisli da izgledam mršavije - to je zato što sam bila na operaciji. Želim biti iskrena u vezi toga", rekla je Schumer, koja se požalila i na probleme sa začećem i umjetnom oplodnjom pri pokušaju da sa suprugom Chrisom Fischerom zatrudni po drugi puta.

Iako je tužna što u tome za sada nije uspjela, trenutno uživa u svojoj maloj obitelji i samo se na to fokusira.

“Pokušali smo i imat ćemo samo jednog savršenog, malog preslatkog anđela”, zaključila je glumica, prenosi People.


Nije ona jedina...

Podsjetimo, slavna komičarka nije jedina koja se podvrgnula liposukciji, prije nje to su učinile i druge poznate dame. Jedna od njih je i Chrissy Teigen koja je priznala uklanjanje masti s nadlaktica za Refinery29.

"Nakon zahvata osjećala sam se samopouzdanije u haljinama bez rukava. No, sad se sve vratilo i ponovo moram platiti za liposukciju. Bila je to najgluplja stvar koju sam učinila, ali ni za čim ne žalim" rekla je.

Pjevačica, glumica i modna dizajnerica Jessica Simpson u svojim memoarima objavljenim početkom 2021. otkrila je da se 2015. dva puta podvrgnula estetskim zahvatima na trbuhu.

"Željela sam se riješiti strija i opuštene kože nakon trudnoće jer sam se toliko sramila svog tijela da nisam suprugu dopuštala da me vidi bez majice", otkrila je Jessica, kojoj se nakon drugog zahvata pojavila infekcija. Povraćala je toliko da se bojala da će joj popucati šavovi, a liječnici su čak ozbiljno razmišljali o transfuziji krvi.

image

Jessica Simpson

CINDY BARRYMORE/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Tretman ‘smrzavanja sala‘ koji je uništio evangelistu pomogao je Elli i Danijeli Dvornik, Tariku i Lani Klingor Mihić

Liposukciji se reperica Cardi B podvrgnula nakon poroda u srpnju 2018. O svojoj je odluci s pratiteljima i obožavateljima polemizirala uživo na Instagramu u svibnju 2020. "Slušaj, sa svojim tijelom radim sve što hoću. Nemam vremena kao ti, jer moj posao zabavljača je posao od 24 sata. Nemam vremena za vježbanje, a željela sam određene stvari za koje znam da mi se ne bi popravile koliko god vježbala" istaknula je tada razloge svoje odluke.

image

Cardi B

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Među zvijezdama koje su se podvrgnule ovom estetskom zahvatu su i neka domaća imena. Primjerice, Danijela Dvornik je javno govorila kako je bila na liposukciji.

"Nakon porođaja mi je ostao višak kilograma koji nisam uspijevala skinuti ni dijetom ni vježbanjem, a željela sam biti vitka kao prije. Najveća potpora bio mi je suprug Dino Dvornik, koji me i odveo na zahvat te bio uz mene kad sam se probudila iz narkoze", prisjetila se Danijela za Gloriju prve liposukcije, kada je salo skidala na bedrima i donjem dijelu trbuha. Danas bi dvaput razmislila prije nego bi otišla na takav zahvat pod općom anestezijom.

image

Danijela Dvornik

VOJKO BASIC/CROPIX

Čitajte i: Najviše estetskih zahvata po glavi radi se u Južnoj Koreji, slijede dvije nama bliske europske zemlje

Iako je zazirala od tog zahvala, na njega se konačno odlučila i glumica Ana Begić Tahiri koja je o abdominoplastici i ultrazvučnoj liposukciji razmišljala dugih pet godina.

"Najteže mi je zapravo bilo odlučiti se na zahvat. To je trajalo nekih pet godina… Sve to vrijeme nekako sam se nadala da ću pronaći način da se riješim viška kože koji mi je nakon porođaja ostao visjeti na trbuhu - i to, naravno, bez operacije. No takav način ne postoji. Zahvat nije nimalo jednostavan i traje poprilično dugo..." ispričala je u intervjuu za estetica.hr i dodala kako za oporavak od takvog zahvata treba minimalno tri mjeseca.

image

Ana Begić Tahiri

NEJA MARKICEVIC/CROPIX
Linker
18. travanj 2024 10:25