Zasluženo slavlje!

I Goran slavi velik uspjeh u Australiji: Od Noleta do voljene Nives, Ivanišević o povijesnom uspjehu

Trener Novaka Đokovića zajedno s njim slavi veliki uspjeh ostvaren na australskom grand slam turniru, te je i ovu priliku iskoristio kako bi ženi svog života pokazao koliko mu znači.

Još jedan ogroman uspjeh svjetskog teniskog broja jedan ujedno je velik razlog za slavlje i njegovog najbližeg suradnika, trenera Gorana Ivaniševića. Otkako je Novak Đoković u nedjelju osvojio svoj deveti naslov na Australian Open grand slam turniru, i naš Goran taj uspjeh već nekoliko dana obilježava s punim pravom. Mnogo je ljudi kojima se Ivanišević želi zahvaliti, a posljednju je objavu posvetio njihovom timu. Uz fotografiju na kojoj drži plaketu osvojenu na ovom važnom turniru, Goran je jednostavno zahvalio svojim suradnicima.

Prije toga, naš umirovljeni teniski as, objavio je dirljivu posvetu supruzi Nives Ivanišević. "Hvala ti, ljubavi mog života Nives, za svu podršku i ljubav koju mi daješ. Volim te dušo", napisao je Ivanišević uz fotografije njegove nasmijane supruge.

Čitajte i: U svemu zajedno! Nives i Goran Ivanišević snimili opušteni selfie i obratili se pratiteljima

Netom prije toga Goran je naravno odao počast i najvećoj zvijezdi ovog fenomenalnog uspjeha - Novaku Đokoviću. Zagrljeni uz pobjednički pokal tenisač i njegov trener pozirali su kako bi ovjekovječili ovaj ogroman uspjeh. "Hvala ti, prvače, bila mi je čast! Veliko hvala i cijelom timu. Posebno je iskustvo bilo ove godine u Australiji, ovu nikad neću zaboraviti", napisao je Goran.

image
Novak Đoković pobjedu nad Rusom Medvedevom proslavio je istog trena s Goranom i ostatkom tima.
PAUL CROCK/AFP/PROFIMEDIA

Vrijeme između napornih treninga

Prije velikog finala, koje se odigralo u nedjelju, Goran je u rijetkim objavama otkrivao kako im izgleda ono malo slobodnog vremena koje bi kao tim svjetskog šampiona, uspjeli 'uloviti'.

Čitajte i: Goran Ivanišević u kratkim pauzama uživa na suncu: Noletov trener pokazao što radi kad ‘ne radi‘

Kao pravi profesionalac, Goran na društvenim mrežama ne dijeli ono što se događa na treninzima ili uslijed sportskih ozljeda, ali je otkrio kako su sunčani dan u Melbourneu iskoristili za posjet golf terenima. "Fantastičan dan za odlazak na golf terene s Edom", kazao je naš sportaš te se zahvalio prijatelju koji ih je uveo u klub Royal Melbourne Golf Club.

Također je pokazao kako je s kolegama iz Đokovićeva tima, iskoristio je kratku pauzu u nakrcanom rasporedu da odu na plažu. "Trio fantastikus uživa u 90 minuta slobode i toliko potrebnom moru i suncu. Anti-stres terapija", napisao je Goran.

Linker
18. travanj 2024 22:35