Zbogom, tugo

Iman se napokon odlučila okrenuti novu stranicu: ‘Upoznajte novog člana naše obitelji‘

Udovica legendarnog glazbenika ima novog ljubimca, a nabavila ga je otprilike godinu dana nakon što ih je napustio Max, maltezer koji je u obitelji bio 14 godina.

Vrijeme je za nove početke, a sudeći prema slici koju je objavila Iman, bivši supermodel i udovica Davida Bowieja, u njihovoj obitelji stiže jedan presladak novi početak. Nakon niza gubitaka koja je obitelj Jones (pravo prezime Davida Bowieja) proživjela proteklih godina stiglo je jedno 'pojačanje'.

"Dame i gospodo, molim vas, upoznajte i dajte dobrodošlicu novom članu naše obitelji. Mars je čokoladni američki koker španijel, tri i pol su mu mjeseca", napisala je Iman dok joj je presladak ljubimac sjedi u krilu.

Čitajte i: Bila i ostala jedna od najljepših žena svijeta! Karijeru počela u tajnosti, a tijekom 80-ih zamalo izgubila sve

Smeđi koker spremno je pozirao prema kameri kao da ima višegodišnje iskustvo pred fotoobjektivima baš poput njegove slavne gazdarice. Iman je malenog psića stavila u naručje dok sjedi na kauču, a posebno je pazila da maleni čokoladni pas dođe do izražaja, tako što je na sebe obukla žutu dolčevitu.

Prije nego je otkrila sretnu vijest, bivši supermodel i vlasnica kozmetičkog brenda, objavila je znakovitu poruku na svojim društvenim mrežama. "I odjednom znaš... vrijeme je da počneš nešto novo i vjeruješ u magije početaka", zaintrigirala je Iman brojne obožavatelje.

Čitajte i: Bowijeva kći otkrila da su izgubili važnog člana obitelji: Pružao je utjehu iman u najtežim danima

Sretna vijest nakon perioda gubitaka

Sretna je to vijest za obitelj pokojnog glazbenika Davida Bowieja, budući da su otprilike u ovo vrijeme prošle godine izgubili ljubimca - maltezera Maxija koji je s njima živio 14 godina.

"Maxi, najbolji dečko kojeg djevojka može poželjeti. Hvala ti što si me nasmijavao proteklih 14 godina. Nedostaju mi tvoja ljubav i zagrljaji, nedostajat ćeš. Počivaj u miru dragi", napisala je u objavi Alexandria Jones, kći Iman i Davida.

Čitajte i: Kći Davida Bowieja objavila pjesmu, jedan član obitelji iznimno ponosan: ‘Znači tamo su geni otišli‘

Crno-bijeli maltezer koji je imao jedno plavo, a jedno smeđe oko i time podsjećao na pokojnog gazdu Davida Bowieja u obitelji je bio dugi niz godina. Kada su Iman i Alexandria izgubile Davida prije šest godina, bivši supermodel na društvenim mrežama često je spominjala kako joj je upravo psić Max pružao utjehu u tim teškim danima.

Linker
24. travanj 2024 01:49