MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Slavna slavljenica

Impresivnu karijeru gradi od rane mladosti! Velika odricanja slavljenici Gisele su se višestruko isplatila

Supermodel Gisele Bündchen ima sve, predivnu obitelj, zavidnu karijeru i ljubav muškarca svog života, ali i veliko srce pa je zamolila obitelj i prijatelje da joj, umjesto kupovanja rođendanskih poklona, ove godine pomognu u hvale vrijednoj misiji do koje joj je jako stalo.

Slavna brazilska manekenka Gisele Bündchen danas će puhati u svjećice na torti!

Proteklog vikenda Gisele se obratila fanovima na Instagramu i otkrila kako će proslaviti 'okrugli rođendan'.

"Kao što neki od vas znaju, 20.07. mi je rođendan. I to ne bilo koji! Ne mogu vjerovati da ću napuniti 40! Imam osjećaj kao da počinje novo poglavlje mog života, što sam htjela proslaviti na značajan način pa sam odlučila posaditi 40 000 stabala", objavila je ekološki osviještena manekenka uz fotografije na kojima ona i njezina obitelj sade drveće.

Naime, Gisele i njezin suprug Tom Brady do sad su sudjelovali na brojnim projektima vezanim uz sadnju šuma, u čemu im pomažu i njihova djeca, desetogodišnji Benjamin Rein i sedmogodišnja Vivian Lake.

Kako bi Majci prirodi vratila što više, Gisele je odustala od torbica i parfema koje bi joj najvjerojatnije za rođendan poklonili najmiliji te je zamolila obitelj i prijatelje da umjesto poklona povodom njezina rođendana doniraju novac za sadnju drveća.

Gisele Caroline Bündchen i njezina sestra Patricia rođene su 20.07.1980. u Brazilu te odrasle uz još četiri sestre. Mlada Gisele nadala se karijeri odbojkašice, no na majčin nagovor, pristala je okušati se u manekenstvu, kako bi ispravila loše držanje.

Gisele Bundchen before famous.,Image: 170878872, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
U legende manekenskog posla smjestila se davnih dana, karijeru je počela graditi sa svega 14 godina.

Taj se potez pokazao punim pogotkom, a već nakon godinu dana u shopping centru zamijetili su je skauti modne agencije Elite Model Management i nagovorili da se prijavi na natjecanje ljepote na kojem je osvojila drugo mjesto. Sa samo 14 godina preselila je u Sao Paulo kako bi se mogla ozbiljnije početi baviti manekenstvom, a uskoro su uslijedila putovanja u London, New York i Pariz, karijera o kojoj sanjaju milijuni djevojaka diljem svijeta te titula najbolje plaćenog modela na svijetu kojom se godinama ponosila, sve dok na tron nije zasjela Kendall Jenner.

Chanel fashion Show during Paris Fashion week
Gisele Bundchen
France Paris on september 30th , 2014,Image: 206901023, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: DFY / KCS Presse / Profimedia
DFY / KCS Presse / Profimedia
Donedavno je bila najplaćenija manekenka na svijetu, no unatoč novcu - ostala je s nogama čvrsto na zemlji.

Uz zavidne poslovne uspjehe, Gisele su i u privatnom životu cvjetale od 2000. do 2005. bila je u vezi s jednim od najpoželjnijih neženja na svijetu, Leonardom DiCaprijem, a zatim je 2006. upoznala muškarca svog života, sportaša Toma Bradyja, na spoju na slijepo.

Vjenčali su se 2009. godine, a ostalo je, kako kažu, povijest.

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY, UNITED KINGDOM ** Costa Rica, COSTA RICA  - *PREMIUM-EXCLUSIVE*  - Tom Brady and Gisele Bundchen are all loved up while enjoying a beach day with the kids in Costa Rica. The model finds some time off from her photoshoots to spend quality time with loved ones. She looks fit as she sports an itty bitty black bikini in the ocean. Tom and Gisele show some sweet PDA as they kiss multiple times. *SHOT ON 07/14/18*

Pictured: Gisele Bundchen, Tom Brady, Vivian Lake Brady, Benjamin Brady

BACKGRID USA 17 JULY 2018,Image: 378118815, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Jedanaest godina broji u sretnom braku s Tomom Bradyjem.

Čitajte i:

Novi život kralja sporta: Čelična volja i strogi režim dokaz su da mu predstoji još bolja karijera

Ulični stil koji volimo: Gisele je najzanimljivija - u običnim trapericama za grad

Dan s kćeri u gradu: Ma tko bi prepoznao ovu slavnu mamu kad iz glamura skoči u tajice...

Linker
19. travanj 2024 13:35