Biljana Blivajs / Biljana Blivajs / CROPIX
Glamur samo takav

Indira proslavila rođendan na vrlo specifičan način: 'Mužić me iznenadio u najboljem trenutku'

Kako sada nije trenutak za velika slavlja, pjevačica je rođendan provela u kadi, okružena tortom, pjenušcem i najboljim društvom.

Domaća glazbenica Indira Levak danas je proslavila 47. rođendan i to na vrlo neuobičajenom mjestu za proslavu - svojoj kadi. U kadi punoj pjene nazdravila je šampanjcem kojim ju je iznenadio suprug Miroslav, a donio joj je i tortu.

Uz ove slasne poklone, društvo joj je pravila i njezina dlakava mezimica koja jednostavno nije izdržala da ne provjeri o kakvoj se to primamljivoj hrani radi.

Poklonom se pjevačica pohvalila i na Instagramu, podijelivši fotku svog savršenog trenutka uz riječi: "Mužić me iznenadio tortom i pjenušcem u najboljem trenutku, a kakav je to party bez ekipe?!".

Čini se da Indiri nije bilo ni na kraj pameti da će joj suprug prirediti takvo iznenađenje pa je veselje bilo još i veće. Ispod fotografije zaredale su se čestitke prijatelja, kolega i fanova koji su bili oduševljeni načinom na koji je Indira proslavila svoj dan.

U teretani nema milosti

Iako je Miroslav itekako romantičan tip muškarca i često joj priređuje iznenađenja, u teretani nema milosti pa čak ni za svoju suprugu. Dan ranije Indira se suptilno požalila da joj Miroslav, ujedno i njezin trener, zadaje preteške vježbe.

"Treneru,mužu,menadžeru, ljubavi... koliko još serija?", napisala je pjevačica ispod fotografije iz teretane na kojoj drži veliku ružičastu girju. Ipak, vježbanje je sada u drugom planu, a Indira se bez grižnje savjesti i zasluženo može počastiti rođendanskom tortom.

Čitajte i:

Indirina 'sprava za mučenje': Ova fitness kreacija zaslužna je za njezinu top formu

Indira u strahu od gladi pozvala Capaka na rakijicu: 'Ne tražim milostinju, želim pošteno zaraditi svoj novac'

Kad nema tko, onda će Miro! Indira kao 'pokusni kunić': Svakako ću mu se odužiti!

Indira i Miro: ''Koja nam je ovo godišnjica? Peta, odgovara Indira. Ali to si mi rekla i prošle godine!

Linker
16. travanj 2024 10:58