LIVIO ANDRIJIC/CROPIX
mama se zahvalila

Iva Todorić rasplakala mamu Vesnu dirljvim riječima: ‘Ovakva žena kao ti se rijetko rađa‘

Kći bivšeg vlasnika Agrokora u emotivnoj objavi na Instagramu čestitala je majci 70. rođendan. I Vesna Todorić se javila u komentaru te zahvalila kćeri na toplim riječima.

Kći bivšeg vlasnika Agrokora u emotivnoj objavi na Instagramu čestitala je majci 70. rođendan. I Vesna Todorić se javila u komentaru te zahvalila kćeri na toplim riječima.

Iva Todorić prije nekoliko dana podijelila je na društvenim mrežama fotografije iz svoje Čarobne kolibe u Gorskom kotaru. Na visokim temperaturama Iva se bavila poljoprivredom pa je tako na traktoru prenosila sijeno, a sad se oglasila s malo drugačijom objavom. Namijenjena je njezinoj mami Vesni Todorić. Voljenoj majci Iva je uputila predivne riječi.

“70 godina činiš ovaj svijet boljim i plemenitijim mjestom. Svojim primjerom daješ lekcije, kako u dobru i zlu biti supruga, mama, baka, prijateljica. Kad je najteže ti si najjača, najsnažnija karika, kad je najlakše ti puštaš da svi oko tebe uživaju, a ti nam uvijek čuvaš leđa. Poznajem puno snažnih žena, ali ovakva kao ti se rađa rijetko. Za tebe mama apsolutno stoji “žena, majka, baka, kraljica”, napisala je Iva Todorić te poželjela da njezino četvero unuka ima barem djelić Vesne u sebi. Na kraju je napisala “Volim te, mama”.

Njezina majka odgovorila joj je u komentaru.

Čitajte i: Iva Todorić s nećakinjom Arijom plijenila pažnju na špici: Ponosna teta hvalila se prinovom brata Ivana

“Rasplakala si me, hvala, trudim se cijeli život”, napisala je dirnuta Vesna. Mnogi poznanici i prijatelji pridružili su se čestitkama povodom okruglog rođendana. Prošle godine u rujnu Vesna je četvrti put postala baka. Na svijet je došla Aria Todorić, drugo dijete njezina najmlađeg sina Ivice. Njezina teta Iva Cvjetnim trgom u Zagrebu prošetala se s bebom u kolicima ove godine u ožujku.

image
Iva Todorić s nećakinjom Arijom u šetnji gradom.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX
Linker
29. travanj 2024 17:47