VIŠEGODIŠNJA BORBA

Jada Pinkett Smith pokazala ćelavu liniju na glavi pa progovorila o dijagnozi: ‘Sada se mogu samo smijati‘

Glumica je odlučila prihvatiti bolest s kojom se bori od 2018. godine, a svoje iskustvo podijelila je s pratiteljima na društvenim mrežama.

Američka glumica, aktivistica i voditeljica Jada Pinkett Smith (50) u kratkom videu na društvenim mrežama podijelila je s obožavateljima svoju borbu s alopecijom - autoimunom bolešću koja napada folikule dlaka zbog čega kosa ispada ostavljajući ćelave mrlje po glavi.

50-godišnja supruga holivudskog glumca Willa Smitha raspravljala je o svom gubitku kose, pokazujući liniju otpale kose na vrhu tjemena na videu u čijem je opisu otkrila da će iz tog razloga kosu obrijati do 'nule'.

"Sada se mogu samo smijati", rekla je voditeljica Red Table Talk-a koja je video snimala u sasvim prirodnom i ležernom izdanju u jednostavnoj sivoj majici i bez šminke.

Čitajte i: Mogla je i bolje: Jada Pinkett Smit progovorila o bračnim aferama i suprugovim seksualnim apetitima

"Sada ćete znati da se borim s alopecijom", rekla je glumica koja na svoju bolest ipak ima optimističan pogled vjerujući da, iako će ćelavu liniju biti malo teže sakriti, da će ipak uspjeti.

"Napravit ću si malu krunu", rekla je zvijezda kultne franšize 'Matrix Uskrsnuća' obraćajući se svojim obožavateljima i dodajući da se s alopecijom bori još od 2018. godine.

Čitajte i: Futuristička moda na premijeri novog Matrixa: Neil Patrick Harris genijalan, Jada Smith malo pretjerala s crvenom

"Ja i ova alopecija ćemo biti prijatelji i točka", poručila je.

Svoju obrijanu glavu komentirala je još početkom godine nakon što se ošišala po uzoru na svoju kći Willow Smith.

"Za mene je to bila mješavina duhovnog poziva i činjenice da će kosa u nekom trenu ponovno narasti - "Pa zašto to ne bismo učinili sada"", objasnila je tom prilikom Jada čija je majka Adrienne Banfield-Norris (68) također poznata po kratkoj kosi.

Linker
18. travanj 2024 13:02