Pukla ljubav

Još jedan domaći par prekinuo nakon samo godinu dana: ‘Ako se dogode prepreke, laži ili trokut, jasno je kako propada sve‘

Iako se ljubavna priča Josipe Pavičić i Marka Kisića činila idiličnom, Josipa je napisala kako ništa nije onako kako nam se na prvi pogled čini... aludirajući bez sumnje na kraj još jedne ljubavi u koju je istinski vjerovala.

Prije tek nešto više od mjesec dana ljubav ginekologa Marka Kisića i spisateljice Josipe Pavičić činila s idilična dok su ljubavnim citatima i zajedničkim fotografijama obasipali prijatelje s romantičnog putovanja iz Turske. No, čini se kako je njihovoj ljubavi došao kraj. Josipa je izbrisala sve zajedničke fotografije, a na Instagramu je citirala simboličan tekst iz svoje nove knjige.

"Znate li kako ništa nije onako kako nam se na prvi pogled čini? Svi imamo svoje dvije strane, vanjsku i unutarnju. Vanjska može biti javna, ali unutarnja ne može jer ako nju napravimo javnom, izgubit ćemo dušu i izvornost. To je kao da hodamo ulicom u kaputu okrenutom naopako ili u hlačama izvrnutih džepova. Kao što sjemenka treba privatnost i tamu pod zemljom da pusti svoj korijen, tako i intimne veze trebaju ostati privatne da bi dvoje moglo postati jedno. Vanjski izazovi mogu se izdržati jedino ako smo dobro ukorijenjeni i iskreni u svom duetu. No ako smo samo dvije sjene koje igraju igru, naša takozvana ljubav nije ništa drugo doli zanovijetanje, dominiranje i mučenje. I još ako se primjerice dogode prepreke u obliku laži ili sudionika koji krug od dvoje pretvore u trokut, a u trokutu je troje, jasno nam je kako propada sve. Identično kao i sa sjemenkom. Ako ju izvadimo iz zemlje i izložimo pogledima, suncu ili tuđim rukama, biljka nikad neće niknuti. Postoji i još jedna mogućnost, da je sjemenka 'bolesna', a takvoj sjemenci ne može više pomoći zemlja, sunce ni ljubav”, piše Josipa.

Nekoliko dana ranije istaknula je kako treba gledati na ‘negativne događaje svoje prošlosti kao na poučna iskustva jer sasvim je jasno kako se čovjek razvija i uči iz frustracija'.

Dodaje kako ne možemo doseći zrelost bez boli, tek sa zrelošću znamo postaviti svoje prioritete i govoriti ‘Ne’ bez da se osjećamo krivima....

image

Josipa Pavičić i Marko Kisić

FOTOGRAFIJE: MAJA JUROVIć

Čitajte i: Da se rasplačeš: 'Za sobom sam ostavila mnoge životne nedaće - rat, rak, razvod i potres, a sad i ovo'

Marko Kisić, otprije poznat javnosti po vezi s glumicom Natašom Janjić, i Josipa Pavičić u siječnju ove godine uhvaćeni su kako zagrljeni šeću gradom, a iako je ljubavi nakon razvoda od Talijana Nica Berardinija dala novu šansu, čini se kako ljubavna sreća ipak stanuje na nekoj drugoj adresi. O prekidu s ginekologom, spisateljica, bivša voditeljica i pjevačica odlučila je kako neće davati izjave, baš kao ni Kisić. "Josipa i ja ne želimo pričati o intimi i privatnim stvarima", kratak je bio ginekolog.

Čitajte i: Josipa Pavičić Berardini slavi: 'Ovaj uspjeh mi je trostruko draži jer je bio na čekanju dok sam se liječila'

Linker
16. travanj 2024 12:56