Profimedia, AKM-GSI
Poznati glumac iskreno

Još jedan udarac bivšoj ženi: Zbog fatalne glumice otišao nakon 22 godine braka, a sad ju je još jednom povrijedio svojom izjavom

Glumac Ewan McGregor, kojeg ćemo uskoro moći gledati u nastavku 'Isijavanja', hororu 'Doctor Sleep', suprugu je nakon 22 godine braka ostavio zbog kolegice koju je upoznao na snimanju filma "Fargo". Iako je prije svoju sada bivšu suprugu dizao u nebesa i govorio da je ona prava, čini se da se predomislio pa je shvatio da je sreća za njega ipak na drugom mjestu, a nakon teškog i naprasnog razvoda - zadao joj je još jedan udarac.

Prošle su gotovo dvije godine otkako se škotski glumac Ewan McGregor (48) rastao s produkcijskom dizajnericom Eve Mavrakis (53) s kojom ima četiri kćeri - Claru (22), Jamyanu (16), Esther (15) i Anouk (6). Razvod je za mnoge bio veliko iznenađenje jer su proveli više od dva desetljeća u braku, a i iako je u zahtjevu za razvod naveo nepremostive razlike kao razlog, Ewan je suprugu ostavio zbog kolegice koju je upoznao na setu filma "Fargo".

Još u studenom 2017., samo pet mjeseci nakon što je objavio da se razvodi, viđen je kako se ljubi s novom ženom u njegovu životu, glumicom Mary Elizabeth Windstead (34), s kojom je, kako je rekao u novom intervjuu za "Men’s Journal", našao sve što je tražio: "Bolje sam, sretan sam. Mislim da napokon stvarno jesam", kazao je i time još jednom povrijedio svoju suprugu s kojom je bio 22 godine u braku, ali i njihove četiri kćeri. Rastava od supruge ni po čemu nije išla glatko jer glumac nije želio davati novac za razne sudske troškove i želio je smanjiti mjesečnu svotu kojom pomaže svojoj obitelji i to kako bi počeo graditi život s novom ženom.

Ewan McGregor and Eve Mavrakis arriving at the 86th Academy Awards held at the Dolby Theatre in Hollywood, Los Angeles, CA, USA, March 2, 2014., Image: 353665131, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Ewan McGregor i Eve Mavrakis

Ewanu se život u vrijeme rastanka s Eve okrenuo naglavačke jer je Mary u istom tom razdoblju, odnosno samo mjesec dana ranije, objavila da se rastaje od supruga Rileya Stearnsa, zbog čega je svima postalo jasno da se radi o ljubavi sa seta, a Mary su čak neki nazivali "razaračicom brakova". Glumac je prošle godine izjavio da je razvod na njega ostavio velike posljedice pa se čak morao povući s posla i maknuti se od svega.

Ewan McGregor and Mary Elzabeth Winstead head out of their hotel in New York
<P>
Pictured: Ewan McGregor and Mary Elzabeth Winstead
<B>Ref: SPL1686494  230418  </B><BR/>
Picture by: Jackson Lee/ Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Jackson Lee/ Splash News

"Trebao sam to i poželio sam ne raditi, a sada kada se osvrnem, mislim si: 'Što sam učinio?' Jako sam zauzet time što ne radim ništa! Zapravo, odlično mi je što sam uzeo toliko slobodnog vremena, jer sam se mogao posvetiti djeci", rekao je. Iako je napravio sve da njegova obitelj ponovno normalno funkcionira, njegova kći Esther nikako se nije mogla pomiriti s činjenicom da je njezin otac našao drugu.

Mjesecima nakon rastave, Esther je u svojoj pjesmi "Made You A Man" poručila ocu da je duboko razočarana u njega: "Ne znam kako da ti oprostim. Ne znam mogu li. To čime si me uništio zbilja te učinilo muškarcem. Kada vidim one slike, plače mi se. Sretan mi rođendan, zar ne?". Njegova najstarija kći Clara riječima nije štedjela ni njegovu novu odabranicu, nazvavši je "smećem" na Instagramu, no kasnije je požalila zbog toga. "Nisam se ponijela baš zrelo, ali bila sam ljuta i uzrujana. Dugo se u meni kuhalo i morala sam se boriti sa svime. Nije da se opravdavam, ali tako je. Sve u svemu, ne bojim se glasno reći što mislim", rekla je Clara.

Ewana McGregora uskoro ćemo moći gledati u svojevrsnom nastavku horora "Isijavanja" - "Doctor Sleep" koji u hrvatska kina dolazi 7. studenog.

Linker
19. travanj 2024 20:07