Nema eliminacija

Još jedno iznenađenje popularne emisije: Ove nedjelje nećemo gledati dva plesna para!

U uskršnjem specijalu Plesa sa zvijezdama niti jedan par neće ispasti iz natjecanja, no dvoje je glumaca primorano uzeti mali predah.

Zvijezde showa Ples sa zvijezdama u uskršnjem specijalu neće plesati sa svojim mentorima s kojima su započeli plesnu avanturu na Novoj TV. Dat im je novi izazov te će biti zanimljivo vidjeti kako će se snaći s drugim plesnim partnerima. Razloga za borbu imaju i plesači i zvijezde jer oni koji osvoje najveću naklonost žirija i gledatelja dobit će po dva boda koji se prebacuju u sljedeću emisiju.

Iako su nove okolnosti kandidatima donijeli novu dozu stresa i uzbuđenja, sretna vijest je barem da ove nedjelje nitko neće napustiti show.

Radi povrede u prethodnoj emisiji, Filip Vidović će morati na žalost preskočiti ovotjedni live, te će iza svjetla reflektora bodriti svoje kolege. Bojana Gregorić Vejzović također nije u mogućnosti nastupiti u šestoj emisiji, tako da ćemo u ovotjednom posebnom specijalu gledati nastupe sedam parova. Zvijezde nam otkrivaju i kako im je legla ova promjena mentora.

image

Radi povrede u prethodnoj emisiji, Filip Vidović će morati na žalost preskočiti ovotjedni live.

LUKA DUBROJA

Vidjet ćemo uskoro i s kim će Mario Ožbolt, plesni partner Albine zaplesati ove nedjelje, a poznata pjevačica je ususret novoj emisiji izjavila da misli da će oboje iz ove situacije izvući nešto dobro. Otkriva i kako je reagirala kada je saznala za ovu izmjenu: ''Moram priznati da sam bila stvarno šokirana. Drago mi je da se produkcija odlučila na taj potez baš za Uskrs. Mislim da će nam svima to biti jedna zabavna emisija, pritom ostajemo svi na okupu, što je najbolje od svega. Mario i ja smo napokon pronašli neki zajednički jezik u plesu i povezali se na toj razini, tako da se veselim radu s njim, ali naravno da se veselim i novom izazovu i znatiželjna sam kako će to sve skupa funkcionirati sa zamjenskim partnerom.''

image

Bojana Gregorić Vejzović također nije u mogućnosti nastupiti u šestoj emisiji.

LUKA DUBROJA

Čitajte i: Show pun šokova, suza i smijeha: Najveće iznenađenje došlo je na kraju emisije

Pedro Soltz i Valentina Walme također se prepuštaju ovoj izmjeni, a kako će se snaći u novoj konstelaciji tek ćemo vidjeti. Pedro zamjenu partnerice komentira riječima: ''Pa nije mi bilo baš svejedno kad sam čuo. Teško disanje, napadaji panike… sve po redu. Zezam se naravno, ali ja sam dosta emotivan i dosta se povežem s ljudima tako da mi bilo kakva promjena teško pada. Tina i ja smo jednostavno super kliknuli od samog početka i nekako se dobro razumijemo oko načina na koji radimo i oko načina na koji ja učim plesati. Naravno da sad kad smo se baš uplesali nije najjednostavnije promijeniti sve i krenuti ispočetka. Mi smo tim i ovo je kao da te netko stavi da igraš u nekom drugom klubu."

image

Zvijezde showa Ples sa zvijezdama u uskršnjem specijalu neće plesati sa svojim mentorima s kojima su započeli plesnu avanturu.

LUKA DUBROJA

Jelena Perić i Marko Mrkić će se isto naći u društvu drugih partnera, a s kim će u nedjelju zaplesati ovo dvoje tek ćemo vidjeti. Jelena je izjavila: ''Jako sam bila iznenađena, ali pozitivno. Mislim da će nam ova izmjena dobro doći da pokažemo da možemo plesati i s drugim partnerima i potvrditi svoje usvojeno znanje. Marko i ja smo stvorili odličan odnos i sigurna sam da je za cijeli život i samim time će mi nedostajati svakako. Imamo neke svoje rituale prije, tokom i poslije treninga i navikli smo jedno na drugo, ali brzo smo opet u pogonu pa nije problem. Čujemo se svakodnevno i podržavamo jedno drugo.''

Linker
19. travanj 2024 09:10