Nisu izdržali

Kako došlo, tako ‘ošlo: Nakon brzih zaruka, uslijedio je i brzi prekid veze...

Uvijek iznova se iznenadimo time koliko se stvari može promijeniti u godinu dana, a toga je očito svjestan i poznati glumac i komičar Jonah Hill koji je odlučio krenuti dalje, ali bez zaručnice.

Američki glumac, producent i komičar Jonah Hill razvrgnuo je zaruke s djevojkom Giannom Santos godinu dana nakon što su se zaručili. Prema izvorima bliskim paru, Jonah i Gianna su ipak ostali u dobrim odnosima te će se i dalje družiti kao prijatelji.

Ove vijesti dolaze kao šok jer se par zaručio prošle godine nakon samo godinu dana veze, a šuškanja da su zaručeni krenula su nakon što su Giannu paparazzi uhvatili sa prstenom na ruci.

Prvi su put u javnosti viđeni u kolovozu 2018. u New Yorku, a mjesec dana prije nego je otkriveno da su zaručeni, Jonah je kupio velebnu kuću vrijednu 6,77 milijuna dolara u Santa Monici u Kaliforniji. Glumac ne voli govoriti o privatnom životu u javnosti pa nije čudo što je do sada sve tajio, a vjerojatno će tajiti i svoj prekid.

image
Jonah Hill i Gianna Santos uživali su ovoga ljeta u Santa Barbari.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Osim što se bavi glumom, pa je tako najpoznatiji po ulogama u filmovima "Vuk s Wall Streeta" i "Igra pobjednika" za koje je dobio i nominaciju za Oscara, Jonah se okušao i kao redatelj te kao producent u filmovima "Dobri dečki" i "Mid90s". Gianna je 2011. diplomirala na Sveučilištu Fordham, a trenutno radi kao content menagerica u beauty tvrtki Violet Gray.

Usred pandemije koronavirusa, Jonah je pozornost usmjerio na to da ljude potakne na glasanje uoči američkih predsjedničkih izbora koji će se održati 3. studenog.

Na svom Instagramu glumac je podijelio fotografijiu na kojoj uživa u obroku i napisao sljedeće: "Uvijek sam se osjećao vrlo ranjivo kad bih obrijao bradu. Molim vas, glasujte". Sada kada više ne mora misliti o vjenčanju, može se posvetiti karijeri i tome da ljude dovede na birališta. Pa, sretno mu!

Čitajte i:

Nakon samo godinu dana ljubavi: Poznati glumac želio sakriti tajnu, ali fotografi su sve otkrili

Prekid iz vedra neba: A prije nekoliko tjedana su se ljubili na ulici ako da je sve savršeno

Zlatko Mateša i Bojana Maglaić više nisu zajedno: 'Nakon deset godina veze odlučila sam krenuti dalje'

Linker
20. travanj 2024 15:40