Mama Franka uživa u Istri gdje joj svi s radošću pomažu oko Viktora...
 Instagram
Slatkica

Kako je Franka nekad izgledala: Ako ste mislili da je sad njeno najbolje izdanje, škicnite ovu fotku

Popularna pjevačica raznježila je svoje obožavatelje fotografijom iz djetinjstva...

Dok vrijeme u izolaciji provodi sa sinčićem Viktorom u svom rodnom Rapcu, uz obitelj, gdje joj se tijekom Uskrsa priključio i suprug, bivši reprezentativac Vedran Ćorluka, Franka Batelić se očito dobro zabavlja.

Osim što nas uveseljava fotografijama i videićima svojeg sinčića, kojeg je na svijet donijela početkom godine, mnogima omiljena pjevačica na društvenim mrežama s vremena na vrijeme počasti svoje obožavatelje i "blitz vijestima" iz svog života, za koje mnogi nisu znali.

Prepoznajete li dečka s fotke? Svoje komentare odmah su mu uputile Jelena Rozga i Nina Badrić

Posljednja u nizu je fotografija nje i brata iz djetinjstva, vjerojatno uslikana na terasi njihove kuće u Rapcu. Na njoj imaju, odokativno procjenjujući, možda 2, odnosno 4 godine.

"Duo Batelić ❤ ‘Nedodirljivi’ od ranih devedesetih. @nikola_batelic (čak imamo i matching haircuts)" napisala je pjevačica ispod objavljene fotografije na Instagramu.

Osvrnula se pjevačica na frizure koje su u osamdesetima bile "in" i zaključila kako su ona i brat bili jednako ošišani. Možda danas nema puno hrabrih koji bi se odlučili na ovaj rez, možda se ni ona ne bi usudila ponoviti takvu frizuru, no, složit će se mnogi, jedno je to od Frankinih najslađih izdanja.

Inače, Nikola Batelić trenutno je svojoj sestri velika pomoć u danima izolacije. Ne krije to ni pjevačica koja je već u nekoliko navrata na društvenim mrežama objavila fotografije na kojima se igra s njenim sinom i tako joj olakšava dane bez Vedrana, koji je u Rusiji. Pored toga, pomaže joj i u pjesmi.

Naime, na jednoj od snimki, koju je Franka podijelila na Instagramu, Nikola je prati uz gitaru dok Franka pjeva hit "Nedodirljivi".

Vedran Ćorluka za sebe i Franku u centru Zagreba gradi luksuznu vilu od oko 15 milijuna kuna

A za to vrijeme, podsjetimo, njezin svekar Jozo, otac Vedrana Ćorluke, pazi na radove na njihovom prvom zajedničkom domu, koji se gradi u elitnoj zagrebačkoj četvrti. Kako se pisalo, riječ je o vili koja vrijedi vrtoglavih 15 milijuna kuna i koja se prostire na 1553 četvorna metra u samom centru grada. Luksuzna jednokatnica već se nalazi u završnoj fazi radova, pa će mladi bračni par sa svojim sinčićem i kućnim ljubimcem očito uskoro useliti na novu zajedničku zagrebačku adresu.

ČITAJTE i:

Čeka ih selidba u luksuzni dom, a dotad uživaju konačno zajedno: Nitko sretniji od Franke

Ćorluka uživa kao nikad: Njegova posljednja fotografija totalno nas je raznježila, kakav frajer

Tereza Kesovija oduševila fotografijom iz mladosti: 'Takva vedrina, ljupkost i ljepota'

Linker
19. travanj 2024 22:29