‘PREKRASNA GODINA‘

Kći bivšeg premijera napokon pokazala dečka: Slave prvu godišnjicu veze, a poklonio joj je preslatku macu

Glazbenica koju smo prvi put upoznali na ovogodišnjoj Dori, u središtu je medijske pozornosti još od veljače, a uspjela je napraviti da njezino porijeklo zbog iznimnog glasa i stasa, padne u drugi plan. Na društvenim mrežama skriva privatnost, no za godišnjicu veze, ipak je odlučila pokazati svojeg odabranika.

Predstavnica na ovogodišnjoj Dori, glazbenica i kći bivšeg hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića, Ella Katherine Orešković, na Instagram profilu pohvalila se kako je ovih dana proslavila prvu godišnjicu veze s dečkom. Ovo je i prvi put da je javno pokazala njegovo lice. Njih dvoje fotografirali su se u ogledalu, on je napravio grimasu, a Ella se elegantno nasmiješila.

"Prekrasna godina. Sretna godišnjica", napisala je Ella. Objavila je i fotografije gdje se vidi kako joj je dragi poklonio buket ruža i malu macu, nalik na bebu maikuna jer ima gustu dlaku na prsima. Ella već ima dva psa, Roka i Lilly, s njima se ovo ljeto družila i na moru, a kako će se slagati s novim članom/icom, vjerujemo kako će Ella tu informaciju podijeliti na društvenim mrežama. Mladi par je za proslavu godišnjice nabavio i tortu na kojoj je također pisala emotivna posveta.

Prvo snimanje za medije Ella je na svoj 22. rođendan u veljači ove godine imala upravo za Gloriju gdje je ispričala sve o nastupu na opatijskoj pozornici, koji joj je inače prvi u životu pred publikom.

Studentica psihologije na Katoličkom sveučilištu San Antonio u Španjolskoj u konačnici je s pjesmom "Come This Way" osvojila treće mjesto, no njezina prva uspješnica i danas se pušta na hrvatskim radijskim postajama.

image
Ella Orešković na crveni tepih Dore došla je s majkom Sanjom.
MATIJA DJANJESIC/CROPIX

"Mislim da sam ljubav prema glazbi i talent naslijedila od majke Sanje. Djetinjstvo u Kanadi pamtim po tome kako je mama svirala klavir, a sestra Ema i ja bismo plesale i pjevale. Na glazbenom putu podržava me čitava obitelj, ali majka najviše jer je prava umjetnička duša. Sestra Ema, koja studira medicinu, i otac Tihomir bili su mi pak najveća podrška pri odabiru studija, ali su i moji navijači što se tiče glazbe", rekla je Ella za Gloriju.

Čitajte i: Idilično ljeto kćeri bivšeg premijera: Još uvijek uživa na moru, u badiću i haljnici pokazala zavidnu liniju

U slobodno vrijeme sluša glazbu (najdraži izvođači su joj Lorde, Christina Aguilera, Elton John i Adele), šeće s psima te uživa s dečkom. Voli modu pa sama slaže odjevne kombinacije, a svoj stil opisuje kao ležeran. Vodi se mišlju "manje je više", a to je pokazala i jednostavnom bijelom haljinom na Dori.

Čitajte i: Ella Orešković pravo je iznenađenje na Dori! Tata je njezin najveći fan, a talent je naslijedila od majke

Linker
19. travanj 2024 01:20