Čestitamo!

Kći Ene Begović diplomirala: Lana je slika i prilika svoje majke, a veliki uspjeh proslavila je u Italiji!

Lana Radeljak od sada je sveučilišna prvostupnica fakulteta međunarodne ekonomije i menadžmenta. Vrijednu diplomu stekla je na prestižnom privatnom sveučilištu Bocconi u Milanu gdje živi zadnjih nekoliko godina.

Uspjehom mlade Zagrepčanke pohvalio se njezin otac, poduzetnik Josip Radeljak Dikan, koji je na svom Facebooku podijelio fotografije s kćeri Lane Radeljak te s proslave njezine diplome.

"Sretan dan”, napisao je Dikan uz fotografiju na kojoj pozira s kćeri. Ponosni je otac objavio i fotografiju na kojoj poveće društvo uz piće nazdravlja Laninoj diplomi. A uz nju je ostavio neobičnu poruku, u njegovom stilu.

"Fešta u Milanu! Lana je diplomant Bocconia! Tata je svoje dovršio! A za ove koji napadaju - treba da znaju - TATA IMA PUŠKU!!! Sretno joj sve što zaželi - a ONI polako, fino i oprezno!", našalio se Dikan, koji nije među društvom na fotografiji, no nema sumnje da je bio uz svoju kćer u jednom od najvažnijih trenutaka za nju.

Iz Radeljakove objave ne može se naslutiti hoće li Lana odmah iskoristiti svoju diplomu ili će nastaviti školovanje. No, činjenica da je proslavu organizirala u Italiji, daje naslutiti da planira tamo boraviti još neko vrijeme.

Čitajte i: Kako odrasta sve je sličnija majci: Nova fotografija Lane Radeljak priziva uspomene...

Samozatajna djevojka

Dugokosoj Lani na ovom uspjehu čestitali su brojni Dikanovi prijatelji, a neki su komentirali da je preslika njezine majke Ene Begović.

"Prelijepi ste”, "Uživajte, zasluženo”, pišu čestitari mladoj djevojci, koja u Italiji živi i studira od 2018., kada je maturirala u zagrebačkom MIOC-u.

Dikan se i tada pohvalio uspjehom njegove kćerke koja od punoljetnosti živi vrlo samozatajno pa su njezini profili na društvenim mrežama dostupni samo njezinim prijateljima. Otkako je odrasla i stasala u atraktivnu mladu ženu, šira javnost imala ju je prilike vidjeti tek nekoliko puta i to uglavnom u društvu oca, kada ga je pratila na nekim važnim društvenim događanjima. Ili, pak, na onima vezanim uz njezinu pokojnu majku Enu Begović, koja je nesretno stradala u kolovozu 2000., samo mjesec dana nakon Laninog rođenja.

Čitajte i: Ena Begović: Dva desetljeća bez glumačke dive koja se najviše od svega bojala baš vožnje

Linker
23. ožujak 2024 00:13