Lisa Marie Presley i Michael Jackson 1995. godine
 Profimedia, Zuma Press - Archives
bio je nezasitan

Knjiga otkrila bizarne pikanterije iz spavaće sobe Michaela Jacksona

Detalji iz privatnog života preminulog kralja popa Michaela Jacksona još uvijek izazivaju burne reakcije javnosti. Michaelov bliski prijatelj J. Randy Taraborrelli u knjizi 'The Magic and The Madness' opisao je pikanterije iz spavaće sobe koje su posebno zainteresirale javnost.

Posljednjih tjedana javnost bruji o dokumentarcu HBO-a pod nazivom 'Leaving Neverland' koji u prvom planu nema njegovu glazbenu karijeru već se bavi optužbama protiv Michaela Jacksona s kojima se suočio još za vrijeme života, onima da je bio seksualni predator koji je zlostavljao maloljetne dječake.

Uz ovaj dokumentarac koji je u fokus opet stavio optužbe protiv Jacksona, buru podiže i knjiga Randyja Taraborrellija s kojim je 40 godina bio prijatelj, a u kojoj je autor iznio detalje pjevačeva braka s kćeri Elvisa Presleyja, Lisom Marie Presley (51) koja je prijateljima povjerila detalje. Bio je to njegov prvi brak koji je započeo 1994. godine i trajao je do 1996. godine, a Lisa je za vrijeme optužbi za zlostavljanje bila njegova podrška.

Najviše pažnje privuklo je poglavlje o pikanterijama iz spavaće sobe gdje se navodi kako Michaela supruga nikada nije vidjela bez šminke na licu. Šokirala bi je njegova reakcija kada bi upalila svjetlo.

MICHAEL JACKSON AND WIFE LISA MARIE PRESLEY
MICHAEL JACKSON IN BUDAPEST, HUNGARY, Image: 230647659, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Lisa Marie Presley i Michael Jackson

"Imali su aktivan i vatreni seksualni život, no on je imao neke jako čudne navike. Kada je prvi put nakon seksa upalila svjetlo on je vrisnuo 'Ne gledaj me ovakvog!' i otrčao je u kupaonicu te se vratio nakon 20 minuta, našminkan i u svilenom ogrtaču. Istu reakciju dobila bi i ujutro kada bi ga krenula zagrliti", navodi autor.

"Volio je nositi puno nakita u krevetu, a često su igrali seksualne igrice. Voljeli su glumiti određene uloge, iako Lisa nikada nije otkrila o kakvim ulogama je točno riječ, no navela je da je pjevač volio prakticirati seks dok su stajali", napisao je.

Njihov brak počeo se raspadati nakon samo dvije godine jer je pjevač inzistirao na tome da imaju dijete, a Lisa nije mogla ostati trudna. "Seks je nastavio biti odličan, no kada nisu bili u krevetu, tada su se svađali", rekla je bliska Lisina prijateljica.

Lisa Marie Presley and then-husband Michael Jackson, 1995 publicity photo for PRIMETIME LIVE, Image: 98340086, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett
Lisa Marie Presley i Michael Jackson 1995. godine

Par se upoznao još 1975. godine kada je njoj bilo samo sedam godina. Ljubav se između njih razvila 17 godina kasnije, a vijest o malom vjenčanju koje se održalo u Dominikanskoj Republici bilo je iznenađenje za javnost. Iako su je mnogi optužili da je ušla u brak kako bi pogurala svoju pjevačku karijeru, ona je sve zanijekala.

2010. godine emotivno je progovorila o svemu i kazala da je sve bilo normalno u početku braka. "Nisam voljela silnu medijsku pažnju, bila sam sretna s njim i voljela sam se brinuti o njemu", kazala je.

April 18, 1995 - Hollywood, California, U.S. - K1292.MICHAEL JACKSON & LISA MARIE PRESLEY-JACKSON.Hosted World Summit of Children for 50th Anniversary United Nations at Neverland Valley Ranch. 04/18/1995, Image: 116751112, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Archives
Profimedia, Zuma Press - Archives
Lisa Marie Presley i Michael Jackson 1995. godine

Nakon kralja popa, Lisa je bila u braku s glumcem Nicolasom Cageom koji je također trajao dvije godine (2002.-2004.) te s gitaristom Michaelom Lockwoodom s kojim je u braku bila deset godina (2006.-2016.)

Linker
16. travanj 2024 14:58