susret u Washingtonu

Kolinda Grabar-Kitarović javila nam se iz Amerike i otkrila sve o druženju s Dua Lipom: ‘Divna cura, predivna!‘

Obje dame stigle su na dodjelu nagrada za istaknuto vodstvo u organizaciji Atlantskog vijeća te nisu propustile podružiti se i zajedno fotografirati. Bivša predsjednica javila nam se s puta i ispričala kako joj je bilo upoznati poznatu glazbenicu.

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović trenutno boravi u Bostonu, ali je posjetila i Washington, gdje je upoznala jednu od najpopularnijih glazbenica novije generacije. Naime, Kolinda je nazočila godišnjoj dodjeli nagrada za istaknuto vodstvo u organizaciji Atlantskog vijeća koja se održava već 16. godinu za redom.

Na događaju je upoznala Dua Lipu koja se tamo našla jer je osvojila nagradu, a političarka nije propustila priliku upoznati se s njom i 'okinuti' fotografiju s kojom se pohvalila na svojim profilima na društvenim mrežama.

image

Kolinda i Dua Lipa

KOLINDA GRABAR-KITAROVIć

"Ponosna na svoje podrijetlo. Ponizna u svojoj slavi. Plemenita u ljubavi prema svom narodu", napisala je Grabar-Kitarović ispod fotografije.

image

Kolinda Grabar-Kitarović, Dua Lipa i njezin otac Dukjagin.

FOTOGRAFIJE: KOLINDA GRABAR-KITAROVIć

Kolinda se za Gloria.hr kratko osvrnula na svoj susret s Dua Lipom, a upoznala je i njezinog oca. "Fotografija s Duom je s prijema koji je bio prije svečanosti za nas užu skupinu uzvanika organizatora. Upoznala sam i njezinog tatu koji se zove Dukagjin, a i ona i on su ostavili odličan dojam na mene. Divna je cura, predivna! Tamo je bila i predsjednica Kosova Vjosa Osmani. Nažalost, nije bilo fotografa pa smo onda same napravile selfi", otkrila nam je Kolinda Grabar-Kitarović.

Čitajte i: Nitko nije znao koliko je bivša predsjednica patila: 'Operacija je bila nužna, bilo je teško i pisati rukom'

Osim Dua Lipe, dobitnici ovogodišnje nagrade su predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen, izvršni direktor Pfizera Albert Bourla, zajedno sa suosnivačima BioNTecha Özlemom Türecijem i Ugurom Sahinom.

image

Kolinda je na svečanosti nosila elegantnu, crnu haljinu.

FOTOGRAFIJE: KOLINDA GRABAR-KITAROVIć

Uvijek elegantna Kolinda na gala događaj odjenula je jednostavnu crnu haljinu, baš kao i Dua Lipa, a obje su outfit začinile naušnicama - Dua Lipa upečatljivim, a Kolinda nešto suptilnijim.

"Najtopliji pozdrav svim Albancima i Hrvatima diljem svijeta. Čast mi je što sam upoznala izvanrednu umjetnicu i aktivisticu, snažan glas za slobodu i prava žena", napisala je bivša predsjednica na Twitteru.

Linker
25. travanj 2024 11:19