BOZO VUKICEVIC/CROPIX
Unuk Hajdukove legende

Kum Rađa otkrio tko je Grašin kum Šime: ‘On je ovi prvi s liva, preko njega se olako prišlo‘

Šime Poduje je Petrov prijatelj iz vrtića, prvi susjed i unuk jednog od osnivača Hajduka po kojemu ima isto ime i naravno prezime, otkrio je naš bivši košarkaš na svom Instagramu.

Šime Poduje je Petrov prijatelj iz vrtića, prvi susjed i unuk jednog od osnivača Hajduka po kojemu ima isto ime i naravno prezime, otkrio je naš bivši košarkaš na svom Instagramu.

Ako se jedno pitanje posljednjih dana postavljalo češće nego što je ono kada je termin poroda Hane Huljić, onda je to svakako - tko je treći kum Petra Graše, za kojega se znalo samo da se zove Šime i da mu je prijatelj iz djetinjstva. No sad je i ta enigma razriješena zahvaljujući najvišem Grašinom kumu.

"Šime je ovi prvi s liva. Svi znaju za mladence i dva kuma i kumu. Preko trećeg se olako prišlo jer ga niko ne zna. E pa nije baš tako. Šime Poduje je Petrov prijatelj iz vrtića, prvi susid i unuk jednog od osnivača Hajduka po kojemu ima isto ime i naravno prezime. Vrlo osebujan lik koji se ne voli pojavljivat u javnosti, a kojeg naše društvo obožava jer je rođen za za.ebanciju. Neizostavni dio svih naših druženja svih ovih godina. Taj se u životu nije iznervira osin ako dirneš u Hajduka ili još gore ako, ne daj Bože, kažeš da je Lebron bolji od Jordana" napisao je ispod objave na Instagramu Dino Rađa, naš proslavljeni košarkaš koji je bio jedan od vjenčanih kumova Petra Graše.

Uz njega je, podsjetimo, Grašin kum bio Tomaž Kavčić, slovenski chef i sommelier, vlasnik Gostilne Pri Lojzetu u raskošnom dvorcu Zemono u Vipavskoj dolini.

Čitajte i: Što se jelo na svadbi godine: Za tortu je zaslužan dobitnik Michelinove zvjezdice

Inače, dok se sliježu dojmovi oko vjenčanja splitskog glazbenog para, polako u javnost cure i detalji s vjenčanja koje je planirano u uskom krugu rodbine i prijatelja. Tako smo, primjerice doznali tko je samozatajna Grašina sestra Buga koja živi u Njemačkoj i rijetko se pojavljuje u javnosti, ali i što se jelo na svečanoj večeri u ACI marini Split, u restoranu koji je nekada držao Grašin otac Zoran.

Čitajte i: Tko je samozatajna Grašina sestra koja je privukla pažnju medija na vjenčanju godine

Također, doznali smo i tko je zaslužan za vjenčane kreacije mladenke, njezine majke, kume i nekih uzvanica, a bili smo i na mjestu službenog fotografiranja Hane i Petra za njihov vjenčani album. Podsjetimo, mladenci su, kako smo ekskluzivno donijeli, službeno fotografiranje odradilu u privatnom hotelu na splitskim Bačvicama. Villa Harmony bila je njihov izbor jer su barem taj intiman trenutak željeli zadržati isključivo za sebe. Stoga je fotografiranje odrađeno na posljednjoj etaži hotela, daleko od znatiželjnih pogleda prolaznika i fotografa. Na tom, petom i posljednjem katu spomenute vile nalazi se Royal Penthouse, najluksuzniji apartman Ville Harmony. Prema našim informacijama upravo su se tamo mladenci odijevali za snimanje i kasnije vjenčanje. Inače, ovaj penthouse krasi prekrasan panoramski pogled na cijeli grad Split, more, otoke i planine, pa ne sumnjamo kako će fotografije biti spektakularne.

image

Hana Huljić i Petar Grašo na terasi Ville Harmony

TOM DUBRAVEC/CROPIX

Čitajte i: Imamo prvi fotografije mladenke u vjenčanici: Pao je poljubac uoči vjenčanja, Hana blista

Linker
27. travanj 2024 07:24