Razglednice iz Dubaija

Ljeto nikad ne prestaje: Egzotični blagdani našeg slavnog para, jedni od rijetkih koji su se odvažili na put

Nogometaš i odvjetnica iz svog doma u Marseillesu za blagdane su otputovali u toplije krajeve, odakle ona ne prestaje iznenađivati sa smjelim outfitima.

Jedni od rijetkih koji su blagdane 2020. odlučili provesti na putovanju naš nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova djevojka odvjetnica Adriana Đurđević.

Iz svog raskošno i bajkovito uređenog doma u Marseillesu, ovaj je par otputovao u sunčani Dubai. Otkako su stigli Adriana ne prestaje objavljivati šarene i egzotične fotografije.

"Odvedi me tamo gdje ljeto nikada ne prestaje", napisala je u posljednjoj objavi Adriana dok u laganoj ljetnoj haljini pozira uz bazen i palme.

Ljubiteljica sunca i ljeta uživa u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a za putovanje je pažljivo pripremila najbolje kreacije. Ova 29-godišnjakinja slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, a tu je titulu dostojno obranila i na posljednjem putu.

Za božićnu večeru par je bio usklađen i elegantan u crno-bijeloj kombinaciji. Duje u kratkim hlačama i košulji, a Adriana u izazovnoj haljini, pozirali su pokraj raskošno ukrašene jelke i poželjeli sretan Božić, nasmijani od uha do uha.

Modne razglednice

Iako su u Dubaiju visoke temperature, i kada je kod nas kalendarska zima, ova Dubrovkinja pokazala je da na nogama najradije ima moderne čizme do koljena. Za božićnu večeru odabrala je ljubičaste, a za dan poslije čizme zebrastog uzorka. Upečatljive čizme uparila je s ljubičastom haljinom, a oči je zaklonila sunčanim naočalama.

"Neka vaše ambicije budu visoke kao što je Burj Khalifa", napisala je Adriana kraj fotografije na kojoj sjedi na znaku polumjeseca u luksuznom restoranu. U daljini se nazirao neboder koji je spomenula, Burj Khalifa je najviša građevina na svijetu, visoka je 828 metara s antenom.

Adriana je u Dubaiju "isfurala" i nešto urbaniji look, kada je maslinasto zelenu haljinu uparila s crnim industrijskim čizmama s platformom i crnim šeširićem. "Pobjeći od običnog", kratko je poručila - a sudeći prema viđenom to joj je i uspjelo.

Linker
20. travanj 2024 10:34