Instagram
Red posla, red zabave

Maja Šuput: Luksuz i uživancija od jutra do mraka

Nedavno je napunila 38 godina i doista zna kako uživati u životu. Bez obzira na to što nam Instagram ponekad daje iskrivljenu sliku o sreći i savršenstvu, činjenica je da nas poznata pjevačica svojim svakodnevnim objavama bar na trenutke čini ljubomornima.

Savršeni hoteli, azurni bazeni, blještavilo, doručci kao iz bajke i cvjetni buketi koje gotovo da možemo preko ekrana namirisati – svakodnevica je to Instagram profila Maje Šuput. Prema njezinom životnom rasporedu i nevjerojatnoj energiji, rekli bismo kako to doista je i njezina gotovo svakodnevna realnost.

Približavajući se 40-oj godini života, pjevačica i trenutna članica žirija showa Supertalent odlučila je svaki svoj slobodan trenutak potrošiti na putovanja, a, kad pogledate njezine fotografije, tko joj može zamjeriti na tim prilikama koje ne propušta?

The best way to start a day is with good breakfast And big one

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Best way to wake up morning

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Private view #beirut

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Airport life

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Sklona pedantnosti i savršenstvu, kod Maje baš sve mora biti na svom mjestu, pa tako uzdahe i komentare obožavatelja i pratitelja ne podižu samo ekskluzivne lokacije na kojima se nalazi nego i odjevni komadi kojima pjevačica ne odolijeva.

U nedavnom razgovoru za naš portal otkrila nam je kako joj je “život na kotačima” ušao u naviku te da tjednima unaprijed zna raspored svojih nastupa, a ujedno i putovanja.

- Nisam navikla biti kod kuće i vjerujete mi, još uvijek ne znam gdje mi je topla, a gdje hladna voda. No, volim svoj posao, volim biti na putu, volim spavati po hotelima i sve mi to nije problem', izjavila nam je tada Maja koja je, sudeći po zadovoljstvu kojim zrači, sretnija no ikad.

Eat, drink, love ...

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Linker
19. travanj 2024 22:29