Vojko Bašić, Bojan Zibar, Danijel Galić
NAPOKON SU IH PRONAŠLE

MALO KOJI MUŠKARAC BI SE USUDIO: Supružnicima Severine, Indire Levak i Maje Šuput zajedničko je samo jedno

Svi znamo uzrečicu 'Iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena', ali ona vrijedi i u obrnutim ulogama. Žene se danas sve više odvaže ostvarivati svoje želje i ambicije, a za to uz sebe ponekad moraju imati jake muškarce iz sjene koji su im čvrst oslonac. Takvih primjera na našoj estradi - ne manjka, a mnogi su upravo zbog svojih žena ostavili vlastite karijere

Kada je slavna glumica Reese Witherspoon pročitala studiju s prestižnog sveučilišta Harvarda, doznala je da su studentice spremne svoje poslovne ambicije potisnuti duboko u sebe u strahu da im to ne ugrozi mogućnost za brak. 'Pomislila sam, o Bože! Nikad ne ostaj uz muškarca koji se ne može nositi s tvojim ambicijama. Pa na svijetu je toliko muškaraca koji ambicije smatraju pohvalnima i seksi', izjavila je jednom prilikom Reese koja je zbog te studije pokrenula Hello Sunshine, multimedijalnu produkcijsku kompaniju, kako bih pomogla ženama iz čitavog SAD-a, čula za njihove radosti i borbe te ih potaknula da iznesu svoje priče u medijima.

Da je poznata svjetska glumica u pravu, itekako znaju neke naše poznate dame, jer su imale sreću pronaći muškarce koji su u njima te ambicije poticali i brižno njegovali.

Indira Levak uvijek ima osmijeh na licu, ali više puta je naglašavala da je to obrambeni mehanizam. Nakon njezinog bračnog brodoloma s Narcisom Mujkićem 1999. dogodio se i raspad grupe Colonia. Nakon 20 godina uspješne karijere Indira Levak i privatno i poslovno kretala je ispočetka, a oslonac je našla u svom suprugu Miroslavu koji joj se totalno podredio. Postao joj je vozač, trener, tjelohranitelj... Otkad su se prije manje od četiri godine vjenčali, Indira i njezin dragi su nerazdvojni, pa njihov brak slovi za jedan od najstabilnijih na domaćoj sceni. 'On mi je sve na svijetu!', zna naglašavati poznata Slavonka.

instagram

Severina je nakon mnogih uspona i padova u suprugu Igoru Kojiću pronašla sve što je ikad tražila. Njezin 15 godina mlađi Igor, kada god mu se ukaže prilika, pokaže koliko je voli. Nakon zadnjeg skandala, kada su objavljene Severinine obnažene fotografije, Igor je još jednom stao na njezinu stranu. 'Dragi moji, gledajte da svoje vrijeme sa svojim najmilijima provodite u sreći, baš kao na ovim slikama kojim montaža i ostale tehnike ne mogu ništa”, napisao je Igor uz fotografiju i snimku igre s malim Aleksandrom. Uz nju hrabro stoji i tijekom borbe za skrbništvo koja se pretvorila u pravi medijski rat roditelja dječaka.

Press SFF i Aida Redžepagić
Severina i suprug Igor

Glumica Ana Gruica pronašla je sigurnost u zagrljaju devet godina starijeg doktora Borana Uglešića. Nakon 15 godina poznanstva su splitska glumica i šef psihijatrijskog odjela KBC-a Split, svoju ljubav odlučili okruniti brakom, a da glumica voli medije i da joj godi život pod svjetlima reflektora - Boran je to odmah shvatio i čini se da je svoju ulogu odlično prihvatio - spremno pozira i paparazzima i prijateljima za Instagram.

instagram



Nenad Tatarinov dok nije poznavao pjevačicu Maju Šuput uspješno je gradio svoju karijeru, a nakon što je upoznao ljubav svog života izabrao je otići iz turističkog menadžmenta. Sa svojom voljenom osim životnih planova radi na zajedničkom projektu. Iako pažnju privlače svojim jet set imidžem i putovanjima u daleke i skupe turističke destinacije, Maja i Nenad zbog iscrpljenosti znaju završiti na infuziji, a tako je bilo ovoga ljeta na vrhuncu ljetne sezone. Unatoč tome, zaručnik Nenad vjerno prati Maju na svakoj gaži, a iz sjene stvara njihovo zajedničko carstvo.

Instagram

Glazbenici Žanamari i Mario Perčić vjenčali su se prije četiri godine baš na petak 13. koji se za njih pokazao kao – sretan broj. Pjevačica je sa suprugom zajedno i u glazbenom biznisu, a na pozornici joj uvijek čuva leđa. 'Imamo isti đir, slušamo sličnu glazbu, bitne su nam iste stvari... osim toga tu je i faktor fizičke privlačnosti koji nas uvijek nekako drži i svako nas malo podsjeti na početak veze', rekla je Žanamari i dodaje da se oko svega uspijevaju dogovoriti, čak i oko kućanskih poslova.

Promocija Gloria Glam broj 67
Zanamari Lalic i suprug Mario Percic
Burberry Kaptol centar, Zagreb
Fotograf Matej Dokic 120418
Matej Dokić
Žanamari i Mario Perčić

Linker
26. ožujak 2024 08:40