MALA PROSLAVA

Marijana Batinić krstila kćer Rozu, odabrala je isti restoran kao i za stariju Enu: Kume su joj dvije poznate dame

Mala Roza na svijet je stigla 18. rujna prošle godine. Marijana Batinić i suprug Matej Pašalić krštenje su proslavili u seoskom gospodarstvu u Sinju, a taj su restoran izabrali i 2016. godine za stariju kći Enu.

Poznata voditeljica Marijana Batinić krstila je svoju kći Rozu, koja u rujnu puni godinu dana. Njezine kume su poznate dame, Viktorija Rađa i Maja Batarelo, koja je inače i Viktorijina vjenčana kuma, a sad su njih dvije zajedno preuzele bitnu ulogu u životu male Roze.

"Malo je reći. Na jučerašnji dan prije 20 godina sam kumovala mojoj Viktoriji, a jučer smo kumovale zajedno maloj Rozi, ali već sada znamo, velikog srca i osmijeha. Hvala vam Pašalići”, napisala je Maja na svome Instagramu uz fotografiju na kojoj se okupila cijela ekipa - Viktorija Rađa u crno-bijeloj haljinu u kojoj je naglasila noge malenu je podigla u zrak, a uz nju, na fotografiji su i Marijana i suprug Matej Pašalić te Maja. Mnogi su im čestitali i poručili Rozi kako joj zavide na ovako predanim kumama.

image
Marijana Batinić i Matej Pašalić
MARTINIS MARCHI

Stariju kćer Enu Marijana je krstila 2016. godine u Sinju u seoskom gospodarstvu Panj, a istu je lokaciju odabrala i za svoju Rozu. Seosko gospodarstvo zahvalilo se voditeljici na ukazanom povjerenju i za krštenje druge mezimice.

Osim lokacije, Marijana je za važan dan u životu svoje kćeri imala i sličnu modnu kombinaciju kao onu iz 2016. godine. Ljubiteljica minimalizma tada je odjenula bijelo odijelo, a bijela boja dominirala je u outfitu i za Rozino krštenje. Jedino što se sada odlučila za kratke hlače, a njezina je mezimica također imala bijelu haljinu s tilom, sličnu onoj starije sestre Ene.

Ime Roza nadjenula joj je upravo seka Ena, čija je velika želja u konačnici ispunjena. Marijana je priznala kako je starija kći bila malo u strahu zbog dolaska još jedne djevojčice u obitelj, ali brzo se naviknula na malu "konkurenciju".

Čitajte i: Minimalizam joj tako dobro stoji! Marijana Batinić u jednostavnom izdanju odala počast Oliveru Dragojeviću

"Ena je već počela pokazivati sitne znakove bojazni za svoj tron. Posebno je posljednjih dana nježna prema meni. Svaki dan mi crta nas dvije u raznim situacijama, a čim u šetnji vidi cvijet, trči ga ubrati za mamu. Proračunato čuva svoj položaj", našalila se voditeljica prošlog ljeta, a tad je otkrila kako bi Ena voljela da joj se sestrica zove Roza, kao i sestra njezine najbolje prijateljice. Marijana je Rozu rodila 18. rujna prošle godine u Petrovoj bolnici u Zagrebu.

Čitajte i: Slatko iščekivanje je gotovo! Marijana Batinić i suprug Matej Pašalić dočekali drugo dijete

Linker
17. travanj 2024 18:45