Prve fotografije

Maske su spas! Dok joj bivši uživa s Jennifer Lopez, Ana de Armas se krije s novim dečkom

Par je u vezi od lipnja ove godine, a poduzetnik se toliko zagrijao za lijepu Kubanku da ju je upoznao sa članovima svoje obitelj.

Neuspio pokušaj kubanske glumice Ane de Armas (33) i njezinog novog dečka, Paula Boukadakisa (37), izvršnog direktora Tindera, iskoristiti gužvu u zračnoj luci John F. Kennedy i izbjeći pozornosti fotografa, pretvorio se u njihov prvi javni „izlazak”. Već se neko vrijeme nagađa kako se zvijezda filma „No Time to Die” (u kojem Daniel Craig posljednji put glumi Jamesa Bonda) zaljubila u markantnog IT poduzetnika nakon što su ih proljetos upoznali prijatelji.

Čitajte i: Gdje je pukla veza? Ben Affleck i Ana de Armas prekinuli su putem telefona

Još nisu potvrdili da su gotovo pet mjeseci u vezi, ali nakon nedavnog ‘vatrenog krštenja‘ u njujorškoj zračnoj luci mogli bi to učiniti. Glumica je izabrala neupadljivu odjevnu kombinaciju: široke hlače, komotni sako te mokasinke Celine dok je njezin dečko uz traperice izabrao jednostavnu majicu, plavu jaknu i čizme na vezanje. Lažni osjećaj sigurnosti da su neprimjetni pružale su im maske na licu, no lijepu Kubanku teško je ne primijetiti.

image
BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Bolni razvod je iza njega, alkoholizam i kockanje stvar su prošlosti. Glumac je preko ušiju zaljubljen

Glumica koja je u siječnju ove godine raskinula jednogodišnju vezu s Benom Affleckom u tolikoj je mjeri očarala Boukadakisa da ju je, tvrdi izvor blizak paru za Page Six, već upoznao sa članovima svoje obitelji. Njezin bivši obnovio je vezu s nekadašnjom zaručnicom Jennifer Lopez, a ona je pronašla sreću sa zgodnim poduzetnikom.

image
BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK
Linker
22. rujan 2022 17:05