nije im suđeno?

Mislio da je pronašao pravu, a sada se rastaje: Supruga Seana Penna podnjela zahtjev za razvod nakon godinu dana braka

Sean Penn i Leila George vjenčali su se u srpnju 2020., no par je bio u romantičnoj vezi još od 2016. godine. Sada im je, čini se, ipak došao kraj.

Glumac Sean Penn (61) nema baš sreće u ljubavi. Naime, njegova uskoro bivša supruga, australska glumica Leila George (29) podnijela je zahtjev za razvod od glumca nakon nešto više od godine dana braka, piše People.

Njihova veza započela je 2016. i bila je prilično turbulentna, no ipak su se odlučili vjenčati i to dva tjedna prije Pennovog 60. rođendana. Tajno vjenčanje se odvilo u Kaliforniji, a otkrili su ih prijatelji čestitavši im na društvenim mrežama.

Čitajte i: Madonna, Robin, Charlize, Scarlett, a sad i lijepa Leila: Holivudskom buntovniku žene ne mogu odoljeti

image
Par je bio u vezi od 2016.
ROB LATOUR/VARIETY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Irena Medavoy, filantropistica i supruga filmskog producenta Mikea Medavoya, čestitala je paru i objavila fotografije vjenčanog prstenja na Instagramu.

"Presretni smo što su se Leila George i Sean Penn vjenčali. Volimo vas", napisala je.

Tijekom četverogodišnje veze, par je nekoliko puta prekidao i mirio se te očito nisu imali problema s velikom razlikom u godinama. Ona ih nije spriječila ni da se obvežu na vječnu ljubav, no od te ljubavi, čini se, nema ništa.

"Imali smo Covid-vjenčanje. Kod kuće smo bili samo mi, moje dvoje djece i njezin brat, a matičar je cijeli obred odradio putem Zooma", opisao je tada dvostruki oskarovac svoje vjenčanje s 32 godine mlađom suprugom, kćeri svojih kolega i vršnjaka Grette Scacchi i Vincenta D’Onofrija.

image
Sean Penn i bivša supruga Robin Wright.
JONATHAN ALCORN/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Čitajte i: Tko je nova gospođa Penn? Nakon Madonne i Robin Wright glumac oženio 32 godina mlađu kolegicu

image
Sean Penn i njegova kći Dylan.
ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Neke njihov prekid nije previše iznenadio jer je Penn poznat i po burnom ljubavnom životu. Naime, Penn je od 1985. do 1989. bio u braku s Madonnom, a od 1996. do 2010. s Robin Wright, s kojom ima kćer Dylan i sina Hoppera. Krajem 2013. ljubovao je s glumicom Charlize Theron, no ni ta veza nije dugo trajala - prekinuli su dvije godine kasnije.

Linker
13. travanj 2024 07:54