veseli trio

Moderna obitelj! Ana Rucner otvorila festival u Dubrovniku, nastupila u društvu bivšeg muža i sadašnjeg dečka

Glazbenica je s Vladom Kalemberom godinama bila u braku, a u njemu su dobili i sina. Nekoliko godina nakon razvoda, ušla je u ljubavnu vezu s bubnjarom Markom Duvnjakom.

Glazbenica Ana Rucner otvorila je festival ‘Ana u Gradu‘ koncertom u dubrovačkom klubu Lazareti. Uz iščekivani tradicionalni koncert "Pozdrav ljetu", na kojem naša najpoznatija violončelistica u svitanje uz Dubrovčane i Dubrovčanke dočekuje prvi dan ljeta i obilježava Svjetski dan glazbe, ovogodišnji program festivala donosi niz programskih iznenađenja.

Mnogi su se možda već i iznenadili kad je Ana odlučila festival otvoriti koncertom koji je održala u društvu dečka Marka Duvnjaka i bivšeg supruga Vlade Kalembera.

Čitajte i: Ana Rucner otkriva: ‘Na muci se poznaju junaci, za neke više nema mjesta u mom životu‘

Čitajte i: Ana Rucner na Stradunu s navodnim dečkom, već dugo se svi pitaju jesu li zajedno

image
Glazbenica s Vladom Kalemberom surađuje i nakon njihovog razvoda, a sada je u angažman uvela i svog sadašnjeg dečka, Marka Duvnjaka.
BOZO RADIC/CROPIX

Ana za violončelom, Vlado za gitarom i Marko za bubnjevima - uzbudljivi glazbeni trojac tim je intrigantniji budući da ih vežu i ljubavne priče.

Vlado Kalember i Ana Rucner bili su u braku, zajedno imaju i sina i sjajan su primjer prijateljskog razvoda. Nakon što su završili privatnu, bračnu priču, ostali su iznimno bliski pa ne čudi i njihova intenzivna poslovna suradnja. Jasno, s druge strane, da prvenstveno surađuju kao roditelji, dobrobit sina im je na prvom mjestu.

image
Glazbeni trio nastupio je povodom festivala ‘ Ana u Gradu‘.
BOZO RADIC/CROPIX

A za njihov odnos puno razumijevanja imai bubnjar Marko Duvnjak, koji je već neko vrijeme s Anom u ljubavnoj vezi. Iako o njoj nisu skloni previše javno govoriti, ne skrivaju svoj romantični odnos.

Linker
24. travanj 2024 08:58