velika podrška

Moderna obitelj Orlanda Blooma! Razvod nije poremetio odnose, njegova bivša s Katy Perry velika je prijateljica

Glumac je s manekenkom Mirandom Kerr bio u braku te imaju sina Flynna. Kada je u život Orlanda Blooma ušla pjevačica Katy Perry, Miranda ju je vrlo brzo prihvatila, shvativši kako je pjevačica uspostavila sjajan odnos sa svojim posinkom.

Na zgarištu ljubavi bivših supružnika Mirande Kerr i Orlanda Blooma niknulo je Mirandino divno prijateljstvo s Bloomovom sadašnjom zaručnicom Katy Perry. Jučer je stigla nova potvrda tog slobodoumnog prijateljstva. Australska manekenka Kerr, koja s glumcem Orlandom Bloomom ima 10-godišnjeg sina Flynna, počela je promovirati svoju KORA Organics liniju proizvoda za njegu kože, a prva joj je u pomoć priskočila američka glazbenica Katy Perry, koja je s Bloomom prošlog kolovoza dobila kći Daisy.

Čitajte i: Otkrila tajnu: Kako Miranda Kerr balansira u svim svojim ulogama i pritom izgleda savršeno?

Dvije su se prijateljice našle na Instagram Liveu kako bi malo pročavrljale o Mirandinoj kozmetici, no raspričale su se i o svom odnosu, svijetlom primjeru formiranja moderne obitelji.

- U našoj modernoj obitelji Miranda je najosvještenija što se tiče zdravlja. Sjajno je što mogu isprobati sve njezine proizvode, pogotovo kad mi ih njezin sin Flynn donese u ruksaku - rekla je Perry. Pohvalila se da uživa u majčinstvu i da ju je rođenje djeteta konačno ispunilo kao osobu. Kerr je govorila o svojoj sreći u novom braku s poduzetnikom Evanom Spiegelom, s kojim je dobila dva sina: Harta (2) i Mylesa (1).

Čitajte i: Realna zvijezda: Katy Perry pokazala zašto joj tijelo nakon porođaja izgleda ‘tako dobro‘

Prijateljicu Katy jako je nahvalila i prije nekoliko mjeseci u intervjuu s Drew Barrymore: - Obožavam Katy i presretna sam što je Orlando pronašao nekoga tko ga usrećuje. Za Flynna je najvažnije da ima sretnog oca i sretnu majku. Jako sam zahvalna što su se Orlando i Katy pronašli i što sam ja pronašla svog nevjerojatnog supruga i što se svi zaista poštujemo. Uvijek se dogovaramo što je najbolje za cijelu obitelj.

Linker
24. travanj 2024 11:05