Raskošna zabava

Na vjenčanju Mije Pojatine okupila se zvjezdana ekipa: Bivša Miss Universe zablistala u dizajnerskoj vjenčanici

Mia je zablistala u pripijenoj vjenčanici, otvorenih leđa i ukrašenoj brojnim kristalićima, na samoj ceremoniji imala je šest djeveruša, a mladenci su se posebno pobrinuli za raznovrsnu zabavu.

Bivša Miss Universe Hrvatske i Mia Pojatina i njen odabranik Filip Žaja vjenčali su se na raskošnoj svadbi pred 240 uzvanika. Par je bio tri godine u vezi, a za prijatelje i obitelj napravili su zabavu za pamćenje. Na samom vjenčanju prije mladenke došlo je šest djeveruša, nakon njih Mija je u pratnji oca došla pred svog Filipa, prenosi RTL Exkluziv.

Mladenci su osim romantike osigurali i zabavu uz dva koktel majstora, vrhunskog DJ-a, ali i glazbene goste iznenađenja, naime u jednom trenutku na pozornicu su došli violončelistica Ana Rucner i njezin partner Marko Duvnjak na bubnjevima. Na njihovu energičnu svirku nitko nije ostao ravnodušan.

image
Mia Pojatina zablistala je u vjenčanici od 15.000 kuna
INSTAGRAM

"Meni je bila trema u trbuhu, ali sad kad smo si rekli 'da' sad je stvarno sve u redu! Cijeli dan očekuješ to, očekuješ taj događaj, taj formalni dio da prođe, ali bilo je lijepo, sad je malo splasnula napetost pa možemo uživati, ali bilo je super i do sad!", rekla je vidno uzbuđena mladenka za Exkluziv.

Čitajte i: Kupa se, sunča i sladi kokosovim mlijekom: Zgodna Hrvatica beskompromisno uživa na Tajlandu

Posebna vjenčanica

Mia je zablistala u pripijenoj vjenčanici, otvorenih leđa i ukrašenoj brojnim kristalićima. "Vjenčanica je inače od Mije Kutur, kod nje sam je našla doslovce kad sam je vidjela, kad sam je obukla prvi put zaljubila sam se i to je bilo to, počela sam plakat, naježila sam se!", rekla je Mia za haljinu koja košta 15.000 kuna.

image
Mia i Filip zaručili su se nakon tri godine veze
INSTAGRAM

Nakon što je Ana Rucner završila svoj dvosatni show, gosti su se preselili u zatvorenu salu. Među uzvanicima bile su mnoge Mijine kolegice iz svijeta modelinga i izbora za Miss.

Tako je bivša missica i pjevačica Kristina Bralo došla u pratnji zaručnika bivšeg mistera turizma Mateja Cvitanovića, s kojim se zaručila nakon samo tri mjeseca veze, i to pola godine nakon prekida s Davorom Šukerom.

"Zaručnik, kako mi je to sad čudno, do prije par dana je bio dečko, baš mi je to sve nerealno, ali privikavam se i drago mi je, presretna sam", rekla je Kristina Bralo za Exkluziv. Na svadbi su uz mladence slavile i bivša missica Hrvatske Katarina Mamić kao i njene kolegice Paula Puškaš i Lućana Mirko.

Linker
19. travanj 2024 08:37