Ne može ljepše

Nakon dvije doista teške godine glumcu se napokon vratio osmijeh na lice: ‘Sada uživam. Život je lijep!‘

James Van Der Beek i njegova supruga Kimberly slave rođenje šestog djeteta. Maleni Jeremiah svojim je roditeljima najveći blagoslov poslije Kimberlyne dvije neuspjele trudnoće.

Presretni supružnici vijest o proširenju njihove obitelji podijelili su početkom tjedna na društvenim mrežama. James je na svom Instagramu objavio nekoliko fotografija tek rođenog sinčića uz koje je napisao da je zbog svega ponizan i presretan. Nakon Jamesa pratiteljima se obratila i njegova ushićena supruga čije je riječi prenio People.

- Život je tako pun da nemam riječi. Jeremiah Van Der Beek, hvala ti što si ovdje - između ostalog je napisala Kimberly.

Čitajte i: Glumac iz omiljene serije 90-tih u 42. godini čeka šesto dijete: Sretnu vijest podijelio je na zaista originalan način

Preslatki dječačić, kojemu su brat i sestre već nadjenuli nadimak Remi, šesto je dijete 44-godišnjeg holivudskog glumca kojeg pamtimo po ulozi Dawsona u mnogima omiljenoj seriji 90-ih "Dawson's Creek".

Zvijezda uspješnog tinejdžerskog serijala Dawson's Creek i njegova supruga, filmska producentica, još imaju sina Joshuu (9) te kćeri Gwendolyn (3), Emilie (5), Annabel (7) i Olivije (11).

U svom postu u povodu rođenja malenog Jeremiaha James se osvrnuo i na najbolnije dvije godine u njihovom životu tijekom kojih su on i supruga zajedno prošli kroz njezina dva spontana pobačaja S bolnim gubitkom prvi su se put suočili u listopadu 2019., a niti godinu dana kasnije ponovno im se dogodila ista tragedija. James i Kimberly, koji su u braku od 2010., njezin prekid druge trudnoće toliko su teško podnijeli da su se s djecom iz Kalifornije preselili na ranč u grad Austin u Teksasu. U jednoj od svojih tadašnjih objava, James je žalosno ustvrdio da je Kimberly taj drugi put nosila sina.

Bolni gubici bili su i razlog zbog čega su supružnici sada do kraja tajili Kimberlynu trudnoću.

image

James Van Der Beek rasplakao se na televiziji govoreći o gubitku trudnoće svoje supruge Kimberly 2019.

ABC/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Prati ih tragedija za tragedijom: Glumac iz hit serije 90-ih i njegova supruga izgubili još jedno dijete

- Nakon što je moja supruga dvaput izgubila bebu, i to oba puta u 17. tjednu trudnoće, odlučili smo ovu prešutjeli. Moram priznati da sam tijekom cijele njezine trudnoće bio prestravljen zbog svega što smo prije prošli - iskren je bio glumac, koji je ohrabren rođenjem sinčića na svom Instagramu zamolio svih da prošire njegov savjet oko spontanih pobačaja.

Kako je, naime, pojasnio njegova je supruga poslije drugog prekida trudnoće podvrgnuta serklaži cerviksa, odnosno kirurškom "zatvaranju" vrata maternice. James je istaknuo da su samo zahvaljujući tome njih dvoje danas roditelji još jednog zdravog i snažnog sinčića.

- Iako je neko uvriježeno pravilo da se serklaža izvodi tek nakon tri spontana, naš liječnik preporučuje da ga razmotrite nakon jednog. Proširite ovu vijest - poručio je James, koji je i otkrio da je Kimberly rodila prirodnim putem na njihovom ranču.

- Svako dijete donosi svoju energiju, svoju manifestaciju svijesti, vlastite lekcije. Svako od onih koje smo izgubili darivali su nam različite dijelove slagalice... ostavljajući nas toliko zahvalnijima. Sada uživamo u ovom malom divnom stvorenju. Život je lijep! - zaključio je uzbuđeni James Van Der Beek.

Linker
25. travanj 2024 02:47