strašno

Nakon predoziranja! Pjevačica sa svega 28 godina preživjela tri moždana udara i infarkt

U srijedu je na YouTubeu premijerno prikazao trailer za dokumentarni film o Demi Lovato: ‘Ples s vragom‘, koji govori o njezinom gotovo fatalnom predoziranju 2018. godine i učincima koje je droga imala na njezin život.

Najava filma daje uvid u ono s čime se suočila 28-godišnja pjevačica nakon hospitalizacije. Otkriva tako Demi Lovato da je u bolnici imala tri moždana udara i srčani udar. Nakon svega ostala su joj trajna oštećenja na mozgu zbog kojih i danas ima posljedice.

"Ne vozim automobil, jer imam tzv. slijepe točke. Dugo vremena sam jako teško čitala. Kada sam prvi put uspjela pročitati knjigu, bila je to velika stvar za mene. Naime, vid mi je bio izuzetno zamagljen. Bavila sam se mnogim posljedicama i osjećam kao da su još uvijek tu da me podsjete na ono što bi se moglo dogoditi ako ikad ponovno uđem u mračno stanje. No, zahvalna sam na tim podsjetnicima”, ispričala je Lovato u srijedu na panelu Udruge televizijskih kritičara gdje je sudjelovala uz redatelja Michaela D. Ratnera.

Čitajte i: Godina liječenja iza Demi Lovato, na majici nosi poruku - sebi

Mračni period iscrpio ju je fizički, ali i emocionalno

"Sve se moralo dogoditi da bih naučila lekcije koje sam naučila. Bilo je to bolno putovanje, kada se osvrćem unazad ponekad postanem tužna kad pomislim na bol koju sam morala pretrpjeti, ali ni zbog čega ne žalim. Ponosna sam na osobu kakva sam danas", dodala je.

Čitajte i: Bit će zanimljivo: Demi Lovato vraća se na pozornicu godinu i pol nakon predoziranja

U filmu sudjeluju i Lovatovi prijatelji te obitelj - uključujući njezinu majku, očuha i sestru govoreći o iscrpljujućim trenucima koji su doveli do predoziranja i onome što se dogodilo nakon toga. Intervjuiran je i Elton John, a film nije zaobišao ni period otkazanih zaruka s Maxom Ehrichom.

image
Film o Demi Lovato: Ples s vragom, govori o njezinom gotovo fatalnom predoziranju drogom 2018. godine
FOTOGRAFIJE: YOUTUBE ORIGINALS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA YOUTUBE ORIGINALS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

„Danas sam puno odgovornija prema sebi. Godinama sam bila trijezna i mnogo sam naučila na tom putu. Mislim da je jako važno da sam odlučila ispričati svoju priču jer sam ponosna na rast koji sam doživjela i željela sam taj osjećaj podijeliti s ljudima”, istaknula je.

Pjevačica je rekla da je nisu samo supstance dovele do "točke prijeloma" već i "prošle traume" i stvari s kojima se suočavala u industriji. "Nastavit ću govoriti svoju istinu i stvarat ću glazbu koja odjekuje među ljudima. To je moja svrha. Ja sam umjetnica kojoj je stalo do svoje zajednice - a moja zajednica je čitav planet - uvijek se trudim pomoći”, zaključila je.

Linker
19. travanj 2024 09:03