najveći blagoslov

Naomi Campbell prošetala crvenim tepihom, no svi pričaju samo o tome s kim je stigla u Cannes

Naomi je pozirala za naslovnicu britanskog Voguea sa svojom kćeri te je otkrila da je djevojčica njeno biološko dijete, no njeno ime, tko je otac i tko ju je rodio, nije željela otkriti.

Među brojnim zvijezdama koje su se ovaj tjedan sjatile na Azurnu obalu zbog filmskog festivala u Cannesu, stigla je i slavna manekenka Naomi Campbell (52). A njezin dolazak i pojavljivanje na crvenom tepihu u raskošnoj kreaciji modne kuće Valentino Cotoure palo je u drugi plan jer su svi pričali o osobi s kojom je stigla na festival.

Crna pantera je naime, u luksuzni Antibes gdje je odsjela, stigla sa svojom jednogodišnjom kćerkicom koju vješto skriva od očiju javnosti. Manekenka je u nedavnom razgovoru za britanski Vogue, za čiju je naslovnicu pozirala s malenom, otkrila kako je djevojčica njezino biološko dijete, no njezino ime, tko je otac i tko ju je rodio, nije željela otkriti. No raspričala se kako ju je majčinstvo potpuno promijenilo i kako ima sreće jer je njezina kćer vrlo mirno dijete koje voli putovati kao i ona.

image

Naomi Campbell je s kćerkicom odsjela u luksuznom Hotelu du Cap Eden Rock

ELIOTPRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i : Dobar provod u Cannesu: Edvin Liverić zablistao u savršenim odijelima domaće proizvodnje

''Puno spava, skoro uopće ne plače, ne boji se aviona i nerazdvojne smo. Ona je najveći blagoslov koji sam mogla zamisliti i najbolja odluka koju sam donijela u životu.''

No iako je majčinstvo primirilo njezin divlji temperament po kojem je poznata, no još uvijek izigrava (neodgovornu) divu pa su tako iz Voguea otkrili da je na zakazani intervju bez isprike, zakasnila - 34 dana.

Linker
16. travanj 2024 18:21