Spas od vrućina

Naše poznate mame i njihove bebe uživaju dok provode vrijeme na plaži, no jedan izazov stalno ih muči

Četiri poznate mame čija malena djeca nemaju ni dvije godine opisale su na društvenim mrežama kako se zabavljaju na moru, a prije svega najbitnija je - sigurnost njihove djece.

Toplinski val stigao je u našu zemlju, a tu će ostati još neko vrijeme kako tvrde prognostičari, zato nam svima preostaje jedino potražiti rashlađenje kako znamo i umijemo. Pogotovo je to teška situacija za roditelje s malenom djecom, koja ne razumiju sve opasnosti od visokih temperatura. Najbolje je napustiti vrele gradove i otići negdje uz našu predivnu obalu, koja je puna prirodnog hlada, a toplo more idealno je za kupanje i sasvim malene djece. Naše poznate majke koje su s djecom otišle do plaža, na svojim društvenim mrežama otkrile su kako provode vrijeme i što su za njih najaktualnije teme.

Antonija Mišura Sandrić

Košarkašica Antonija Mišura Sandrić koja je u veljači 2020. rodila prvo dijete, iz dana u dan bilježi one sitne radosti iz odrastanja djeteta. Tako su mama i kći otišle i na plažu.

"Moja mala sirena, više voli vani na suho nego u moru", napisala je mama Antonija. Pri tome je otkrila kako njezina Tara ima pažljivo usklađenu opremu za plažu. Od kupaćeg kostima, koluta za plivanje, podloge na kojoj se sunča. Ovo nije prvi put da su se pohvalile predivnim asesoarima iz trgovine Mali zakladi. A vjerujemo da je sklanjanje od mora malene Tare, samo prolazna faza, budući da je rođena i živi u jednom od najljepših gradova na obali - Šibeniku.

Čitajte i: ‘Svi mi kažu da je moja slika i prilika!‘ jednogodišnja kći prekrasne antonije sve joj više nalikuje

Anja Alavanja

Mama s velikim iskustvom i tek rođenom bebom Anja Alavanja otkrila je svojim pratiteljima nešto što ne zna baš svaka mama - kako izgleda ljetovanje s djetetom od svega dva mjeseca.

"Jedan od većih izazova prve godine bebina života; uvijek i svugdje naći komad hlada (i nadzirati stariju braću koja se kupaju)", napisala je Anja uz fotografiju na kojem drži sinčića Dana u naručju. Starija braća Jakov (9) i Ivor (5), vjerojatno su, kako je i sama rekla, negdje u plićaku i uživaju u moru.

Čitajte i: Anja Alavanja nam otkrila neobično ime svog sina pa priznala: ‘Sretna sam kad spojim dva sata sna‘

Lucija Lugomer

Naša najpoznatija plus size manekenka od veljače prošle godine uživa u svojoj najvažnijoj ulozi - onoj majčinskoj. Tako je Lucija Lugomer otkrila i koliko joj znači ljetovanje sa sinčićem Leonom.

"Ljeto 2021 - grabljice, zvjezdice, kamenčići, valovi, kantice, pijesak, napuni - isprazni, napuni - isprazni. Meni su leđa već izgorjela pa si nekako mislim da ću ovo ljeto potamniti kao mrak. U svakom slučaju, sve o čemu sam sanjala, sve mi se događa i ako je to ikako moguće, ljepše je no što sam zamišljala", opisala je Lucija uz fotografiju njih dvije snimljenih s leđa, dok su u velikom ‘poslu‘ u plićaku.

Čitajte i: Obiteljska idila s najslađim ‘penjačem‘: Lucija Lugomer zavapila na podu i nasmijala pratitelje

Sementa Rajhard

Još jedna mlada majka proživljava sličan scenarij, naša pjevačica Sementa Rajhard i njezina Stella također su spas od ljetnih vrućina potražile negdje na našoj obali. Malena Stella rođena je u travnju 2020. i ovo joj je prvo ljeto kada može stvarno doživjeti more, a sudeći prema fotografiji i ona je oduševljena grabljicama i kanticama s kojima se igra kraj mora.

"Volim te do mjeseca i natrag. Volim te beskonačno", napisala je ponosna mama Sementa i pokazala kako malena ima presladak kupaći kostim na moderne volančiće.

Čitajte i: Sementa Rajhard o prvim mjesecima majčinstva: ‘Dijete me umori, ali jednoga se moramo držati‘

Linker
23. travanj 2024 12:34