ne nazire se kraj

Nastavlja se trakavica od razvoda Jolie - Pitt: Angelina bijesna zbog jednog poteza suca

Trakavica od razvoda Angeline Jolie i Brada Pitta još će se malo razvući nakon što je Angelina zatražila izuzeće suca koji odlučuje o skrbništvu nad njihovom djecom.

Jolie optužuje suca Johna Ouderkirka da ne želi saslušati svjedočenja njezine malodobne djece, vjerojatno uvjerena da bi Pax (17), Zahara (16), Shiloh (14) i 12-godišnji blizanci Vivienne i Knox na sudu govorili protiv oca, a u njezinu korist. Devetnaestogodišnji Maddox već je svoj čovjek i nije uvučen u parnicu o skrbništvu.

Angelina Jolie priznala u dnevnom talk showu: ‘Imam i previše razloga zbog kojih ne želim vezu‘

- Sudac Ouderkirk uskratio je gospođi Jolie pošteno suđenje, nepropisno izuzimajući njezine dokaze relevantne za zdravlje, sigurnost i dobrobit djece, dokaze koji su presudni za vođenje njezinog slučaja - navodi se u Angelininoj prijavi kalifornijskom žalbenom sudu.

image
Angelina Jolie s djecom
FOTOGRAFIJE: MARECHAL AURORE/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA MARECHAL AURORE/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Suca Ouderkirka otuđeni su supružnici privatno angažirali i dosad nisu imali primjedbi na njegov rad. Angelini se zamjerio zato što je uvažio Pittov zahtjev za promjenom dogovora o skrbništvu, obrazloživši da je to u najboljem interesu djece. U zahtjevu za Ouderkirkovim izuzećem Jolie također tvrdi da je imao neprimjerene poslovne odnose s jednim od Bradovih odvjetnika. Oglasili su se i Pittovi odvjetnici, koji ne dopuštaju da na Ouderkirka padne i sjenka sumnje:

- Tijekom proteklih šest mjeseci vodio je opsežan postupak na temeljit i pošten način, saslušavši sve potrebne stručnjake i svjedoke. Utvrdio je da Jolieinom svjedočenju u mnogim važnim dijelovima nedostaje vjerodostojnost. Njezini prigovori i daljnja odgađanja postizanja dogovora nanijeli bi veliku štetu djeci.

Slavlje u sjeni sukoba! Najstarija kći Brada i Angeline teško se nosi s njihovim narušenim odnosom

Izvorni dogovor između Brada i Angeline bio je da djeca više od polovice vremena provode s njom, što je sudac Ouderkirk očito promijenio, a javnost tek sada saznala. A trakavica od razvoda nekadašnjeg zlatnog holivudskog para dobila je novi nastavak.

Linker
18. travanj 2024 11:12