Paris Hilton s dečkom na zabavi uoči dodjele Zlatnih globusa
 Dave Starbuck / Zuma Press / Profimedia
Poduzetna žena

Ne gubi vrijeme: Bogata nasljednica nakon prekida brzo pronašla novu ljubav: 'Volim znati da si moj'

Paris Hilton objavila je fotografiju s novim dečkom, i to nakon godinu dana ljubavne veze. Godišnjicu su proslavili u velikom stilu...

Bogata nasljednica Paris Hilton konačno je i na Instagramu potvrdila svoju ljubav s Carterom Reumom. Učinila je to kako bi obilježila njihovu godišnjicu veze. Mjesecima su ih pratile glasine o tome da su u ljubavnoj vezi, no ona o ljubavi nije govorila. Ipak, s Reumom se pojavila na dodjeli Zlatnih globusa u siječnju.

No, više nije Paris mogla ljubav držati izvan dosega društvenih mreža, kao što je dosad činila. "Sretna godišnjica, ljubavi", objavila je Hilton pozirajući s Carterom. Dodala je da je najsretnija kada s njim može sklapati uspomene. "Volim biti tvoja i znati da si moj", zaključila je nasljednica. Ovih dana u intervjuu je otkrila da je iskoristila karantenu maksimalno - baveći se filantropijom i svojim voljenima.

Provodim vrijeme sa svojim ljubimcima, volim čitati, biti kreativna, stvarati glazbu, kuhati s dečkom i gledati filmove.

"Nekad sam provodila 250 dana godišnje na putu, u avionu, radila sam. Naučila sam konačno cijeniti vrijeme provedeno kod kuće", rekla je Hilton.

Dečka je, inače, upoznala preko zajedničkih prijatelja, a svi oni smatraju da su Paris i Carter potpuno kompatibilni. Ovo joj je, inače, prva veza otkako je prekinula s glumcem Chrisom Zylkom u studenom 2018. godine. Bili su i zaručeni, no Paris je te zaruke razvrgnula.

January 5, 2020, Beverly Hills, Kalifornien, USA: Paris Hilton mit Begleitung nach der Verleihung der 77. Golden Globe Awards im Beverly Hilton Hotel. Beverly Hills, 05.01.2020, Image: 491352060, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Dave Starbuck / Zuma Press / Profimedia
Dave Starbuck / Zuma Press / Profimedia
Paris Hilton na zabavi uoči Zlatnih globusa s dečkom

Čitajte i:

Paris Hilton se zaručila: 'Znala sam da je on osoba s kojom želim provesti život već na prvom spoju'

Sretne vijesti u obitelji bogatašice: 'Božić je stigao ranije'

Paris Hilton ima svoj kulinarski show, a kritiku na njezine posebne lazanje već je dao naš poznati kuhar

Mladi vidovnjak, koji je predvidio požar u Notre Dameu, objavio što će se dogoditi Jennifer Aniston i Paris Hilton

Preminuo hotelijer Barron Hilton, unuka Paris se oprostila emotivom objavom

Linker
24. travanj 2024 22:53