OVISNIK O SVADBAMA

Ne gubi vrijeme: Tajno vjenčanje Nicolasa Cagea s 30 godina mlađom

Proslavljeni glumac vjeruje da će mu peta supruga donijeti sreću nakon četiri propala braka – stoga je sudbonosno da izrekao prije tri tjedna po peti puta, no tek sada je potvrdio sretnu vijest.

Nakon godinu dana ljubavne veze, 16. veljače na intimnoj i tajnoj ceremoniji u Las Vegasu vjenčali su se Nicolas Cage (57) i njegova 30 godina mlađa partnerica Rika Shibata. Glumac je novost službeno potvrdio tek ovoga petak. Strani mediji pišu kako se vjenčanje odvilo u jednom casinu u čast mladenkinom preminulom ocu. Na svadbi je bila i Nicolasova treća supruga Alice Kim i njihov sin Kal-El Coppola.

Životna priča Nicholasa Cagea mogla bi poslužiti za kakav scenarij ljubavnog filma. Iza sebe ima četiri braka, a prvu suprugu, američku glumicu Patriciju Arquette upoznao je 1987. i odmah zaprosio. No brak nije dugo trajao. Već 1990. godine s novom djevojkom, glumicom Christinom Fulton, dobio je sina Westona, a Patricia Arquette rodila je sina Enza u vezi s glazbenikom Paulom Rossijem. Bivši ljubavnici sreli su se gotovo deset godina kasnije te vjenčali 1995. poneseni njegovim uspjehom s filmom "Napuštajući Las Vegas". Šest godina poslije zvijezda kriminalističkih serija "Medij" te "CSI: Cyber zločini" podnijela je zahtjev za razvod zbog nepomirljivih razlika.

image
Nicolas Cage sa suprugom s kojom je godinu dana u vezi
FOTOGRAFIJE: ELDER ORDONEZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA ELDER ORDONEZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Cage je iste godine pronašao novu ženu, Lisu Marie Presley, kćer kralja rock'n'rolla Elvisa Presleyja čiji je obožavatelj. Vjenčali su se u kolovozu 2002., a brak je potrajao neslavnih 107 dana. Formalno su se razveli u proljeće 2004. nakon čega je glumac izjavio da je nije trebao oženiti. Nedugo nakon razvoda od druge supruge, Nicolas Cage vjenčao se s trećom, dvadeset godina mlađom konobaricom korejskog podrijetla Alice Kim koju je navodno sreo u jednom sushi restoranu, a u jesen 2005. dobili su sina Kal-Ela.

image
FOTOGRAFIJE: FELIPE RAMALES/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA FELIPE RAMALES/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

U proljeće 2019. dogodilo mu se vjenčanje s gotovo dvadeset godina mlađim modelom u usponu Erikom Koike. Izlazili su godinu dana, no nisu planirali vjenčanje do posjeta Las Vegasu koji se oteo kontroli. Cage je zatražio poništenje braka četiri dana kasnije jer su oboje, kako je izjavio, bili pijani poput letvi.

Nicolas Cage traži poništenje braka nakon samo četiri dana!

Linker
10. travanj 2024 05:10