instagram
odmaraju na Karibima

Nije se mogla suzdržati: Nina Badrić iznenadila prijateljicu

Omiljena domaća pjevačica Nina Badrić nema mira kad ju ponese dobro raspoloženje i pjesma - kako ostati sjediti na stolici, kad pozornica zove... pa čak i ako odmara na Karibima! Za mikrofon je sinoć skočila zbog drage prijateljice.

Bajkoviti odmor, izlazak s bliskom prijateljicom, Srpkinjom Aleksandrom Meljničenko (42) i njezinim suprugom, ruskim bogatašem Andrejem Meljničenkom (47), nastup jazz-funk skupine Kool & The Gang i povod za slavlje - Aleksandrin rođendan, sve je to ponijelo pjevačicu Ninu Badrić (46) da i na Karibima skoči za mikrofon.

S bendom Kool & The Gang zapjevala je pjesmu 'Cherish', a video snimku objavila na svom Instagram profilu, uz riječi: 'Bilo mi je zadovoljstvo. Sretan rođendan, moja prekrasna Aleksandra'. Potom je na engleskom jeziku ovoj glazbenoj skupini poručila da joj je bilo iznimno zadovoljstvo zapjevati upravo s njima.

Nina je s bogatim parom odsjela na luksuznom privatnom otočiću Necker Island koji pripada Karibima, na kojem je priroda netaknuta, a inspiracija samo navire. Osim ove snimke, Nina, koja je ondje provela i Uskrs, objavljuje brojne zavidne fotografije, od kojih su ona na kojoj pozira u kupaćem kostimu i ona na kojoj u ruci drži krunicu pokupile ponajviše likeova.

Svoju je egzotičnu avanturu započela na karipskom otoku Saint Barthélemy:

Linker
19. travanj 2024 02:05